2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007770 بازدید | 15399 پست

این ازمایش خون اولیه اش بود

قبل اینکه بفهمم بلوغ زودرس داره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

دکتر براش فعلا سه نوبت آمپول لوپرومر۷/۵

تجویز کرده هر ۲۸روز یکبار

که دو مرحله اش تزریق شد

گفت بعد مرحله سوم هم مجدد ببرمش برای ویزیت 

مکمل هم امگاسه و کلسیم و ویتامین دی داده

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین عکس مچ دست 

و این عکس جدید مچ دست 

۴ماه از عکس قبلی گذشته

پریود که به این زودی نمیشه حداقل ۱ سال طول میکشه . چون نظر دکترش درباره قطع آمپول چیه؟؟ چون سن استخو ...

دکترش عقیده داره تا ۶ بعد هم استفاده کنه هورمون رشد میکرورلین رو  آنا بینه دیگه تایید نمیکنه 

بدون بیمه هم ماهی حدودا هردو باهم ۴.۵ تا ۵ تومن میشه آزادش. حالا موندم چکنم واقعا 

و اینم ازمایش مرحله دوم بعد ۴ماه

ممنون میشم اگه میتونی مقایسه کنی با ازمایش قبلش

ولی مهرسا جان دکتر براش آمپول نوشته الان دو مرحله هم آمپول تزریق کرده الان جواب ازمایشاتو میفرستم بر ...

سینه هاش کی جوانه زده؟؟ از زیر ۹ سال اره بلوغ زودرس اگ تو ۹ سالگی جوانه زده تا ۱۱ سالگی پریود میشه چون سن استخوانیش خوبه من بودم براش نمیزدم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دکترش عقیده داره تا ۶ بعد هم استفاده کنه هورمون رشد میکرورلین رو آنا بینه دیگه تایید نمیکنه بدون بی ...

میکرولین ک قطع کنی سن استخوانی هم جلو میره مخصوصا ک آمپول رشد هم بزنی ..نمیدونم چی بگم ولی باز با دکتر دیگه مشورت کن میکرولین هم ببین میشه تا ۶ ماه دیگه ادامه بدی تا جا برا رشد داشته باشه

دکتر براش فعلا سه نوبت آمپول لوپرومر۷/۵تجویز کرده هر ۲۸روز یکبارکه دو مرحله اش تزریق شدگفت بعد مرحله ...

من متوجه نشدم سینه ش برجسته شده فکر کردم برا جوش صورت و مو کرکی میگی .. آزمایش ش مشخص ک استروژن بدنش داره بالا میره

اولین عکس مچ دست و این عکس جدید مچ دست ۴ماه از عکس قبلی گذشته

عکس دوم یکم بی کیفیت ولی سنش حدودا ۹ونیم تا ۱۰ سال میخور۷

سینه هاش کی جوانه زده؟؟ از زیر ۹ سال اره بلوغ زودرس اگ تو ۹ سالگی جوانه زده تا ۱۱ سالگی پریود میشه چ ...

سلام عزیزم خوبی پشیمان شدم آمپول دخترم قط کردم میترسم اگه شش ماه دیگه پریود بشه قدش زیر۱۶۰ میشه😓

سلام عزیزم خوبی پشیمان شدم آمپول دخترم قط کردم میترسم اگه شش ماه دیگه پریود بشه قدش زیر۱۶۰ میشه😓

نه شما فرق میکنه

اون سنش ۱۳ بعد هم باید حتما هورمون رشد بزنه تا قد بکشه.  خود هورمون هم ک بزنی صفحات سریع تر میبنده 

شما ۱ سال کوچیک تر خیلی جا برا رشد داره 

به نظرت تا کی قدشو نگیرم؟

قدش خرداد ۱۵۰ بود درسته؟؟ خوبه ۱ سانت قد کشیده  بزار تا ۱۰ شهریور قدش بگیر  

ازمایش هم انشالله خوبه