2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005856 بازدید | 15352 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر باید عکس مچ دست بگیره ،برای تعیین سن استخوانی

آره ولی دکتر دیر نوبت داده گفتم چند روز قبل از نوبت از دکتر آنلاین بخوام بنویسه برم بگیرم...قبول میکنن دیگه یا اینکه باید حتما خودشون بنویسن؟

دخترتون بچگی و بازی هاش رو داره هنوز؟؟

یکمی کمتر شده ولی همچنان بازی های بچگیش رو داره کارتن های بچگونه میبینه هنوز ،ولی کمی رفتاراش به سمت بزرگتر شدن هم داره میره 

دختر منم از کلاس اول متوجه برجستگی سینه اش شدم

ولی دختر شما رشد قدی خوبی داره 

آره ولی دکتر دیر نوبت داده گفتم چند روز قبل از نوبت از دکتر آنلاین بخوام بنویسه برم بگیرم...قبول میک ...

بله فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه 

اینجوری با دست پر میرید برای ویزیت اولیه

وزنش خیلی زیاد نزار به ۴۰ کیلو برسه برا سن و قدش وزنش باید ۲۶ ۲۵ تا باشهخود اضافه وزن بلوغ و خیلی ج ...

دارم بهش رژیم میدم.. خیلییییی میخورد 

الان هفته ای ۱ بستنی.. نون و برنجش هم کم کردم.. والیبال هم ۳روز در هفته میفرستم..

۱کیلو و صد تا ۲۰۰گرم تا الان کم کرده..تو دو هفته تقریبا..شده ۳۴ و۴۰۰ بود امروز صبح 

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

یکمی کمتر شده ولی همچنان بازی های بچگیش رو داره کارتن های بچگونه میبینه هنوز ،ولی کمی رفتاراش به سمت ...

انشالله سالم باشه و به قد دلخواهش هم برسه ..بختش بلند باشه ..

آره قدش خوبه شکرخدا...طبق این تجربه های دوستان بعد اولین علائم دوسال تا پریود وقته اگه اینطور پیش بره به قد 150 میرسه یه کمم بعدش بره کافیه ... من نگران پریود زودهنگامم...نه از پس دردای وحشتناکش درمیاد، نه بهداشتش، نه هیچیش ...تو نه سالگی خیلی بچه س گناه داره هی نکن نخور،،نپوش چون پریودی

بله میشه دکتر به من گفت اگه خیلی نگرانی بزار اولین پریود بزن ولی تاثیری روی قد نداره اون موقع

ببخشید من چون خیلییی نگرانم حی سوال برام پیش میاد..

یعنی اگ میزاشتی بعد اولین پریود ضد بلوغ میزدین بنظرتون قدش بهتر رشد میکرد؟

و اینکه دکتر گفت اون موقع تاثیری روی قد نداره..یعنی ضد بلوغ باعث بلندشدنش نمیشه؟

خدا بهمون کمک کنه.. چقدر مادر بودن سخته.. و چقدر مادر دختربودن سختتر

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

ببخشید من چون خیلییی نگرانم حی سوال برام پیش میاد..یعنی اگ میزاشتی بعد اولین پریود ضد بلوغ میزدین بن ...

نه بعداز اولین پریود باعث رشد قد نمیشه فقط پریود رو عقب میندازه و باعث بلند شدن نمیشه

نه بعداز اولین پریود باعث رشد قد نمیشه فقط پریود رو عقب میندازه و باعث بلند شدن نمیشه

زندگی جان شما از روند درمان دخترتون راضی هستید؟

از چت های اولتون خوندم که چقدر پشیمون بودید 

واقعا خیلی خوشحال شدم که دیدم درمان تونست قد دختر گلتون رو به ۱۵۰ برسونه،برای دختر من هم دعا کنید درمان بهش جواب بده

دارم بهش رژیم میدم.. خیلییییی میخورد الان هفته ای ۱ بستنی.. نون و برنجش هم کم کردم.. والیبال هم ۳روز ...

خوبه باز اگ همین وزن ش ثابت نگه داری.

دکتر به ما خیییییلی تاکید رو وزن می‌کرد ک به ۴۵ کیلو نرسه ک دیرتر پریود بشه

دقیقا ماهی ک ۴۵ کیلو شد پریود شد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا جان چقدر بابت دختر تون و تصمیمی که براش گرفتید و نتیجه ای که گرفتید خوشحال شدم ،چقدر دلگ ...

سلام عزیزم. ممنون بابت محبت تون😘😘😘

میفهمم حالت و درکت میکنم  الان چه احساسی دارید استرس اضطراب‌ و بلاتکلیفی که باید چیکار کنی.

نگران نباش همه ما مامان ها این روزها تجربه کردیم

قدش نسبت به سن استخوانیش کوتاه نیست متوسط فقط زود پریود میشه 

حداقل ۴ سال استخوانی میخواد تا صفحاتش بسته بشه تو این مدت ۲۰ تا ۳۰ سانت ممکن قد بکشه دیگه. بستگی به ژنتیک ش داره 

ولی زود بالغ شدن خیلی تو روحیه بچها تاثیر داره  مخصوصا ک بقیه بچها هنوز تو عالم بچگی ن و اینا حس کنن متفاوتن 

خونریزی و دل‌درد و .. برا بچه ۱۰ ساله سنگین 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......