2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004566 بازدید | 15310 پست
میشه منتها من که دیر زدم برای دخترم بعد قطع امپول زودتر پریود میشه چون بالغ تر هست رحمش

خدا کنه ۱۶۰ برسه..

من در دو حالت میترسم...

البته هنوز سنو و عکس رو انجام ندادم.. باتوجه به اینکه علاعم بلوغ داره میترسم..‌

دخترمنم با قد ۱۳۳ و وزن ۳۵و۶۰۰

علاعم بلوغ و جوانه زدن سینه داره

۸سالو ۱ماهشه

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه ۱۶۰ برسه..من در دو حالت میترسم...البته هنوز سنو و عکس رو انجام ندادم.. باتوجه به اینکه علاعم ...

وزنش خیلی زیاد نزار به ۴۰ کیلو برسه  

برا سن و قدش وزنش باید ۲۶ ۲۵ تا باشه

خود اضافه وزن بلوغ و خیلی جلوتر میاره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یعنی میشه بزاریم علاعم بلوغ بیشتر بشه و جهش قد رو داشته باشه.. وقتی پریود شد..یا میخواست بشه ضد بلوغ ...

بله میشه دکتر به من گفت اگه خیلی نگرانی بزار اولین پریود بزن ولی تاثیری روی قد نداره اون موقع 

سلام دوستان...من نوبت دکتر دارم برا دخترم یکماهه علائم داره... 7 سال و 8 ماهشه ،، با قد 138 تقریبا و 31800 وزن

نگران قد اصلا نیستم

نگران پریود زودهنگام و این علائم وسط این همه همکلاسی ریزه میزه نگران نگاه های اطرافیان و برچسب زدنش..اولیا مدرسه اولیا بچه ها ...خانواده ...

دلم خونه ...طفلک معصوم من از بچگی از هرچی فست فود متنفره..فقط غذاهای سنتی دوست داره...مرغ هم در حد معمولی.. نوشابه و چیپس و پفکی هم تا 4 5 سالگی حتی نچشیده بود.. فقط تنها تغذیه مورددارش شاید همین کیک و بیسکوئیت ها بوده... دست به لوازم آرایش نبرده تا حالا... تلویزیون زیاد میبینه ولی محتوای خاصی نه حتی این کارتون های معروف که پرنسس و ... رو اصلا ندیده ... اکثر کارتون ها راجع به دخترایی که دنبال معما و حل مساله ن.گوشی که میبینه عاشق کلیپای کاردستی و آشپزیه...اصلا تو این حال و هواها نیست عاشق بچه ها و بازیه ،، اخلاقش برخلاف قدش کاملا مطابق با سنشه..حتی دیدم بعضی دخترا میخوان ادای مامانا دربیارن یه کم سنگین میشینن ولی این اصلا فقط میگه بچه ها بریم بازی 

من و باباش هم خیلی رعایت میکنیم از دوران نوزادی حتی...

سلام به همه مامانها 

تمام ۸۲۱ صفحه پیام رو از ۶و نیم صبح خوندم الان تموم شد 

باور نمیشه انگار تک تک مادرا داشتن حال منو توصیف میکردن

چقدر با تایپ بعضی از مادرا بغض کردم 

دختر من متولد بهمن ۹۴ هست 

از کلاس اول متوجه برجستگی سینه هاش شدم 

و از همون موقع پیگیر دکتر غدد 

الان میره کلاس چهارم با قد ۱۳۸ و وزن ۳۲ 

رشد سینه در مرحله ۳

رشد مو ناحیه شرمگاهی و کمی زیر بغل 

دکتر آمپول لوپرومر ۷،۵ نوشته که شدیدا میترسم بزنم 

سن استخوانی ۱۰سال و نیم یعنی یکسال بیشتر از سن تقویمی

عاجزانه نیازمند راهنمایی هاتون هستم

ببخشید یعنی از اونموقع دکتر هیچ آمپولی تجویز نکرد تا الان؟

تجویز کردن ولی اصلا دلم راضی نمیشد بزنم 

همسرم هم شدیدا مخالفه ولی من تصمیم گرفتم اینکار رو بکنم و درمان رو شروع کنم

من اولین باره عضو نی نی سایت شدم همیشه فقط میخوندم اصلا بلد نیستم چی به چیه...

میشه بگید شما دخترتون بابت تغییراتش اذیت نشد؟؟ تو مدرسه کسی بهشون حرفی نمیزد؟؟بعدش بازی ها و خوشحالی های بچگونه شون برقرار بود؟؟ من میمیرم و زنده میشم اگه اون خنده ها و خوش اخلاقی معروفش با این تغییرات ،،سرکوب شه..... یا اگه کسی بخواد طعنه ای به دخترم بزنه.

.متاسفانه یه عده روانشناس گوش مردم رو پر کردن بلوغ زودرس به خاطر مسائل روانیه فقط...

و اینکه اگه دکتر آمپول تجویز کرد و دخترم مشکل قد نداشت میشه بذارم نزدیک پریود بزنم؟ دکتر نزدیک بودن پریود یا دوربودنش رو تشخیص می‌ده دیگه درسته..

من تو این دوسه شب کل این صفحات رو تقریبا خوندم....همسرم میگه نخون استرس میگیری بذار ببینیم دکتر چی میگه ولی دلم آروم و قرار نداره...

من فقط سعی کردم حس های خوب به دخترم بدم واقعا از رشد سینه هاش خوشحاله،کراپ های خوشکل گرفتم واسش و در مورد پریودی هم کامل گفتم 

ولی از اونجایی که به شدت بچه حساسی هست اگر کسی از دوستاش چیزی بهس بگه میدونم که خیلی بهم میریزه ،فعلا تا حالا کسی حس بد بهش نداده