2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004608 بازدید | 15310 پست

سلام مامان مهرسای عزیز...یه سوال داشتم...ماشالله از بس با تجربه هستین از دکترا بیشتر بهتون میشه اعتماد کرد...دخترم حدود ۱۲سال وچهار ماهش میشه...دی ماه پریود شد با قد ۱۵۸الانم قدش ۱۶۳هستش..به نظرتون قد نهاییش چند میشه؟صفحه رشدش هم نسبتا بازه....مکمل میخوره تحت نظر دکترم هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان مهرسای عزیز...یه سوال داشتم...ماشالله از بس با تجربه هستین از دکترا بیشتر بهتون میشه اعتم ...

سلام عزیزم ممنون لطف داری.

اره دقیق یادمه کاربری شما رو دختر تون ماشالله بلند 

تا دی ماه ۳ ۴ سانت دیگه رشد میکنه 

شاید ۶ ۷ سانت دیگه   قد بکشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام مامان مهرسای عزیز...یه سوال داشتم...ماشالله از بس با تجربه هستین از دکترا بیشتر بهتون میشه اعتم ...

سلام عزیزم..

گل دختر شما هم مشکل بلوغ زودرس داشتند؟

یعنی کلا تحت نظردکتر بودید یا روند طبیعی رشد داشتن؟

البته خداروشکر به موقع پریود شدند...

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام خوبید شما از تجویز دکتر مهدی زاده راضی هستین ، من انلاین همون دوره اول ویزیت شد دخترم ولی ترسید ...

دکتر دختر من کسی دیگه بود

دخترم با قد حدود 152 پریود شد

یعد یکسال 158 شده بود

سلام عزیزم ممنون لطف داری.اره دقیق یادمه کاربری شما رو دختر تون ماشالله بلند تا دی ماه ۳ ۴ سانت دیگه ...

ممنونم عزیزم....انشالله که همه دخترای گلمون اولا عاقبتشون بلند باشه بعدشم قدشون

سلام عزیزم..گل دختر شما هم مشکل بلوغ زودرس داشتند؟یعنی کلا تحت نظردکتر بودید یا روند طبیعی رشد داشتن ...

سلام عزیزم...خیر بلوغ زود رس نداشتن ولی تحت نظر هستن....رومد طبیعی رشد خودشون رو داشتن

خانمای شیرازی 

دکتری سراغ ندارین ک سریع نوبت بده برا دخترم ازمایش هورمونش رو گرفتم خیلی اضطراریه میخوام تا قبل پریودی هورمونو شروع کنم 

دکتری باشه ک هورمون رشد بنویسه قبلا یه سری ازمایس گرفتبم کورش ریاحی گفت بزنه خودم نخواستم،  

الان دیگه کورش ریاحی نوبت نمیده ب این زودیا 

خانمای شیرازی دکتری سراغ ندارین ک سریع نوبت بده برا دخترم ازمایش هورمونش رو گرفتم خیلی اضطراریه میخو ...

دکتر بتول فرجی..

به منشیش زیرمیزی صدتومن پول بده سریع نوبتت میده..

منشیش یه خانم میانسال بود

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام عزیزمشما هم ضد بلوغ می زدید؟با چه قدی آمپول رو قطع کردین چند وقت بعدش پریود شد؟

دقیق دقیقش یادم نیست اما با قد حدودا 149

قطع کردیم

6 ماه بعدش پریود شد با قد 152

و یکسال بعد، قدش 158 بود