2777
2789
عنوان

همیشه فکر میکردم بزرگ بشم کلی آدم عاشقم میشن اما دریغ از ی نفر 😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 30 پست
منم دوست ندارم خودمو تغییر بدم من تازه آدمی می‌خوام طبق معیار هام باشه یعنی اگر هم پیشنهاد داشته باش ...

استارتر من چهره ام خاص نیست و عیب و نقصهایی دارم، تازه آدم اجتماعی هم نبودم و اهل دوست پسر و اینا هم نبودم، ولی خیلیا تو همون نگاه اول عاشقم میشدن، و یا خانواده ها میپسندیدن و میومدن خواستگاری، کلا هر پسر مجردی تو فک و فامیل و در و همسایه بود خواستگار من بود

از اون طرف خواستگارای خوبی هم داشتم با موقعیتهای عالی

اماااا با انتخابم گند زدم جوری که همه میگن فلانی اون همه ادعاش میشد ته اش نگاه چه ازدواجی کرد😂😂

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بازار شوهر ک... ن گذاشته زمین😹🤦‍♀️

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
این چنتا سوالو اول جواب بده تا بگم بهت:اسمت چیه؟ ایا اسم قشنگی داری؟؟حجابت چطوره؟ رفتارات بیشتر دختر ...

من بگم؟ 

اسمم خاصه 

آره قشنگه

حجابم کامله ولی چادری نیستم

رفتارمم بیشتر شیرزنانه طوره😁

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

برا ازدواج خوووب  و کلا مسائل زندگی توسل کن به حضرت زهرا س

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

همه ی نظرات رو خوندم درمورد تاپیکت ، باید بگم که خودت باش اکر آرایش میکنی نمیکنی عر چی هستی فقط خودت باش خداوند در و تخته رو برای هم میسازه به وقتش جایی میبرت که مطابق با سرنوشتت باشه من خودم نه آرایش کردم نه طرفمو اصلا میشناختم نه هیچی یهو یکی اومد نشست تو خونمون گفت دخترتو میخوام برا پسرم پسرشو اورد منم تو یه حالت ساده بودم همین جور رفتم دیدنم منم دیدم پسندیدم نه میدونستم که طرف اهل کاره نیست هیچی نمیدونستم  نه سرم میشد به این چیزا بچه بودم شوهر کردم بهش بعد که وارد زندگی شدم دیدم که خداوند خواست من اینجا باشم و کار خدا بود ، بنا بر دلایلی که لازم نمیدونم بگم .

استارتر من چهره ام خاص نیست و عیب و نقصهایی دارم، تازه آدم اجتماعی هم نبودم و اهل دوست پسر و اینا هم ...

😂عزیزم اشکال نداره ان شاالله ادامه زندگیت روبراه باشه 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

همه ی نظرات رو خوندم درمورد تاپیکت ، باید بگم که خودت باش اکر آرایش میکنی نمیکنی عر چی هستی فقط خودت ...

عزیزم چه جالب خیلی خوشحال شدم برات ان شاالله منم بتونم آدمی رو پیدا کنم که هم دوستم داشته باشه هم من دوستش داشته باشم و آدم خوبی باشه 

این چنتا سوالو اول جواب بده تا بگم بهت:اسمت چیه؟ ایا اسم قشنگی داری؟؟حجابت چطوره؟ رفتارات بیشتر دختر ...

اسمم فاطمه حجابم خوبه معمولا یا شلوار گشاد می‌پوشم با کت کوتاه اما تا زیر باسن اخلاقمو کسی متوجه نمیشه اما راستش حس میکنم خیلی دخترونه نیستم 😑😂 یعنی مثلاً اون ظرافت رو من ندارم من خیلی نرمالم نه شیر زنم نه ظریفم