2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007762 بازدید | 15399 پست
آمپولش لوپرومر ۷.۵ هست خدا کنه بهش بسازه و پریود نشه جلوی بسته شدن صفحات رشد رو بگیره خیلی نگرانم

اینو به بازو میزنن کاش به دکترش بگی عوض کنه میکرولین بنویسه گناه داره اذیت میشه .. انشالله عزیزم نگران نباش قطعا نتیجه میگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق سونو‌رحم و چند تا دکتر بردم گفتن پریودی خیلی نزدیکه سینه بزرگ شده موی زاید و ترشح شفاف هم داره د ...

به منم گفتن با تزریق اول بچت پریود میشه ولی نشد اونا حدس میزنن تو بدن بچه که نیستن نظر قطعی بدن ..اگرم پریود بشه فقط بار اوله

سلام عزیزم گل دختر شما الان قدش چند شده؟

سلام زندگی جانم❤️گذاشتم اینجا کامل شرح حال مطب که ۷ خرداد رفتم

فکر کنم ندیدید

۱۳۹ هست

وزنشم ۳۷ یعنی از ابان وزنش استپ کرده( رژیم دادم بهش)

قدشم فقط ۲ سانت بلندتر شده

دکترش گفت ۳ ماه دیگه بیار تصمیم بگیرم

میبینی میترسم اخر دیر بشه شروع درمان

سلام زندگی جانم❤️گذاشتم اینجا کامل شرح حال مطب که ۷ خرداد رفتمفکر کنم ندیدید۱۳۹ هستوزنشم ۳۷ یعنی از ...

عقیده من اینه بچه ها وقتی رشد قدیشون کند میشه یک سال بعدش جهششون شروع میشه 

عقیده من اینه بچه ها وقتی رشد قدیشون کند میشه یک سال بعدش جهششون شروع میشه

بنظرت امیدی هست ؟

تو میانگین قد پدرومادر تو پرونده دخترم زده بود ۱۶۹/۵😔

اما نمیدونم حتی از ۱۵۰ بلندتر میشه با نه

بنظرت امیدی هست ؟تو میانگین قد پدرومادر تو پرونده دخترم زده بود ۱۶۹/۵😔اما نمیدونم حتی از ۱۵۰ بلندتر ...

باور کن امید هست و قد می‌کشه مگر اینکه ژن خیلی کوتاهی داشته باشید که ندارید . دخترتون هم سنش خوبه هم قدش بد نیست من جای شما باشم آمپول نمیزنم