2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007477 بازدید | 15391 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دکتر معطل می کنه دکتر دیگه هم ببر چون منم اولش یه دکتر بردم گفت نمی تونیم ضد بلوغ بزنیم چون ۹سال ...

سلام عزیزم میشه بپرسم برای رشد سینه دخترتون تونستین کاری بکنید یا نه ؟ چون مشکل دختر منم رشدزیاد سیته هاش هست با اینکه امپول ضد بلوغ میزنم براش ولی سینه هاش هر ماه بزرگتر میشه 

سلام عزیزم میشه بپرسم برای رشد سینه دخترتون تونستین کاری بکنید یا نه ؟ چون مشکل دختر منم رشدزیاد سیت ...

دختر منم سنیش با اولین آمپول بزرگ شد و همیشه در حال رشد ولی خب خیلی کند و اهسته

عزیزم الان که جهشش رو رفته به نظرم آمپول بزنی بهتره کاش منم میزاشتم جهش رو بره بعد میزدم

از دیروز تصمیم گرفتم بزنم پشتیبانی جواب نمیده ، شما میدونید چه جاهایی تزریق رو انجام میدند چون آماده سازی داره 

از دیروز تصمیم گرفتم بزنم پشتیبانی جواب نمیده ، شما میدونید چه جاهایی تزریق رو انجام میدند چون آماده ...

بیمارستان ببرین براش تزریق میکنن ..من مطب میرم منشی براش تزریق می‌کنه اگه عضلانی بزنید مثل میکرولین و دیفرلین مثل بقیه امپولاس وراحته اگه واریوپپتیل بزنید که به بازو میزنن کمی قلق داره ..ولی سعی کنید عضلانی بزنید چون زیر جلدی مثل واکسن چند روز اذیت میشن و دردش بیستره

قدش چند بود بعد از پریودی چقدر افزایش قد داشت؟ سن استخوانی هم گرفتید ؟ من چون سن استخوانی دو سال بال ...

دختر شما قدش خیلی خوبه و بلنده و از جوانه سینه تا پریود دو سال ط ول میکشە هر سال اگه 5 سانت هم قد بکشه تا پریود و بعد پریود هم 5 یا 6 سانت حتما رشد میکنه قدش بالای 160 میشه

قدش چند بود بعد از پریودی چقدر افزایش قد داشت؟ سن استخوانی هم گرفتید ؟ من چون سن استخوانی دو سال بال ...

سن استخوان دختر منم همیشه بزرگتر بود ولی قدش کم بود 11 سال و 9 ماهگی 149 بود قدش

بیمارستان ببرین براش تزریق میکنن ..من مطب میرم منشی براش تزریق می‌کنه اگه عضلانی بزنید مثل میکرولین ...

آمپولش لوپرومر ۷.۵ هست خدا کنه بهش بسازه و پریود نشه جلوی بسته شدن صفحات رشد رو بگیره خیلی نگرانم

دختر شما قدش خیلی خوبه و بلنده و از جوانه سینه تا پریود دو سال ط ول میکشە هر سال اگه 5 سانت هم قد بک ...

طبق سونو‌رحم و چند تا دکتر بردم گفتن پریودی خیلی نزدیکه سینه بزرگ شده موی زاید و ترشح شفاف هم داره 

دکتر طالع و دکتر ربانی گفتن برای ضد بلوغ دیگه دیره و خیلی قد نمیکشه چون جهش قد داشته ولی دکتر خودش اصلا راجع به قد حرفی نزد و فقط آمپول و نوشت لوپرومر ۷.۵ نوشته 

یه دکتر هم بردم گفت اگه آمپول و بزنی پریود میشه 

واقعا نمیدونم چیکار کنم همه میگن سرعتش سریع بوده و ممکنه خیلی زود بعد از پریود صفحات رشدش بسته بشه الان سن استخوانی ۱۱خودش ۹ سال ۲

من سوم راهنمایی مو تموم کردم.تابستان همون سال پریود شدم یعنی ۱۴ ساله بودم.قدم کوتاه بود.هرروز چند با ...

ممنون عزیزم شما خیلی خوب فرصت داشتید که قد بکشید ۱۴ سال سن خوبی بوده 

چند ماه ورزش انجام دادید؟ بعد از چقدر متوجه شدید که ورزش تاثیر داشته؟ هر روز چند دقیقه انجام میدادید؟ بعد از پریودی چند سانت قدتون بلند شد؟