2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1001610 بازدید | 15211 پست
بنظرت پیش بینی دکترا چقدر میتونه درست باشه😔

سلام عزیزم اصلا نگران نباش....باور کن دوست دختر من الان حدود دوساله پریود شده ماشالله بالای ده سانت وحتی بیشترم قد کشیده امروز بعد از چند ماه دیدمش ماشالله شاید قدش ۱۷۰بود کلاس هفتمه......در صورتی که دکترا میگن نهایت قد بعد از پریودی۷سانته‌‌...تازه این دختر خانم پدر ومادرش قد متوسطی دارن....استرس نداشته باش دخترت قد میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اصلا نگران نباش....باور کن دوست دختر من الان حدود دوساله پریود شده ماشالله بالای ده سانت ...

ممنون از دلگرمیت🥺

دختر من الان ۱۴۰

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

عزیزم دخترت دقیقا ۱۶۰میشه خیالت راحت باشه

امکان نداره بعد پریود ۲۰ سانت اضافه بشه

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

هیچ چیزی غیر ممکنی وجود نداره...اینو یادت باشه عزیزم....فقط کافیه باورش کنی

مرسی از دلگرمیت🥰

امیدوارم

بنظرت پیش بینی دکترا چقدر میتونه درست باشه😔

عزیزم دکترا کمترین حد رو میگن که بعدا ازشون توقع نداشته باشی با درمان ضد بلوغ همزمان با هورمون رشد یک سال بزنی ۹ سانت افزایش قد میگیری قطع کنی تا پریودی دو سانت میشه ۱۱ بعد پریود هم ۷ سانت میشه ۱۸ سانت بشرطی استرس نداشته باشه زود بخوابه به تغذیه ش برسی حتما حتما ورزش کنه هر روز مکمل های ضروری سن رشد رو هم بدی مثل کلسیم امگا ۳ آهن منیزیم ویتامین سی اینا کارهاییه که خودم میکنم

عزیزم دکترا کمترین حد رو میگن که بعدا ازشون توقع نداشته باشی با درمان ضد بلوغ همزمان با هورمون رشد ی ...

مممنونم عزیزم.

آخه دختر من پریود شد یه‌بار.  دکتر گفت احتمال موثر بودن این رو قدش کمه ولی امتحان میکنیم.توکلم به خداست

ایشالله دخترتون سلامت باشه

مممنونم عزیزم.آخه دختر من پریود شد یه‌بار. دکتر گفت احتمال موثر بودن این رو قدش کمه ولی امتحان میکن ...

با یه بار پریود هم جواب میده دختر منم لک بینی داشت مهم سن استخوانه که بالا نیست توکل بر خدا انشالله جواب میده