2777
2789

هر روز مهمونی و بیرون و بزن و برقص واقعا خیلی بهشون حسودی میکنم حالا کاری به اینکه بعضیاشپن زندگیشون از هم پاچیده ندارم ربطی به گردش و تفریح نداره 

ولی فک کن هم روزی خدادتومن پول در بیاری هم هرمز مهمونی و گردش باشی 

عادلااانه نیس 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی گند زندگیشون از فاضلاب شهری هم بدتره و ببین باور نکن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

از بابت پول آره خوش به حالشون

ولی مهمونی و دورهمی زیاد رفتن کار زنای بیسواد و سطح پایینه.اگه هم دقت کنی همشون یه سری زن بیکارن که از دم شوهراشونو تو کوچه و راه دبیرستان پیدا کردن و آدمای درب و داغونین که از حماقت مردم پول درمیارن

الانم بهم نگین حسودی می کنی و فلان

تاسف باره که اینا شدن الگوی زنای جامعه

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤

آخه اینا چی برای حسودی دارن اینقدر عقده دارن که تو اطرافیانشون به اندازه کافی خوب نبودن که سعی میکنن با دروغ به همه بگن خیلی خوشبختن ولی یه خوشبختی دروغین 🙃

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
ببین خب همشون اینجوری نیستن بعضیا خوشی میزنه زیر دلشون دیگه  کاری به اون دسته آدما ندارم بقیه ...

خوب ندارن، همشون از دورن پوسیده و داغونن. اینا تازه بلاگرن کسیم نیستن. من ایدل دیدم که سهام کمپانی روشون میگرده، وقتی دو دیقه تنها میشن یا مصاحبه دارن گریه میکنن از بس روشون فشاره. اما جلو دوربین خوشگلترین و خوش لباس ترین و لوکس ترین با هوادرای میلیونی سراسر دنیا

ادم خوشگزرون فقط ثروتمندا هستن که نه بلاگرن ، نه تپ اینترنت فعالن. طرف سال ها پیش مرده بود دویست میلیارد ارث جا گذاشته بود

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

ببین خب همشون اینجوری نیستن بعضیا خوشی میزنه زیر دلشون دیگه  کاری به اون دسته آدما ندارم بقیه ...

نه واقعا آدمای چندش آورین

مدام کارشون شده تبلیغ پکیجای لاغری فافا جون و مری جون و پکیج سفید کننده جهت سرد نشدن شوهر

با اون کوئسشن باکسای احمقانشون

شکوفه جون دو روز دیگه عروسیمه شکم و پهلومو چی کار کنم

جواب:برو پیش خانوم فلانی دو ساعته چربیاتو از حلقت میکشه بیرون🙄🙄

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
احساس خوشبختی الکی هم برا چند دقیقه برا بعضیا لازمه تو این زمونه ☹️☹️

آخه اونا درونشون افسرده مطلقه می‌دونی چرا ؟ چون اونی نیستن که نشون میدن هر لحظه دوست دارن جای واقعی اون کسی که نشونش میدن باشن ولی نیستن 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
چیش عادلانه نیست؟ شماهم اگه همون زحمتارو بکشی پولدار میشی

عادلانه نیس من صبح تا شب سرکار برم با حقوق مزخرفم و یکی دیگه یه تبلیغ بده اندازه حقوق مزخرفم 😐 اگه پول تبلیغاتشو داشتم برا بالا بردن پیج آره منم شروع میکردم ولی خب پول کجا بود