2777
2789
عنوان

خوش به حال بلاگرا حالا نه به خاطر پولداریشون به خاطر ....

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 25 پست
چیش عادلانه نیست؟ شماهم اگه همون زحمتارو بکشی پولدار میشی

زحمت می کشن؟

مدام دارن اراجیف میگن و چرت و پرت تبلیغ می کنن

رفتم اینستا می بینم یکیشون که اسمش پریا مرادیه داره از خاطرات ریدنش تو حموم و شستنش تعریف می کنه😐😐

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرلین مونرو زیبا ترین و لوند ترین انسان تاریخ بوده ولی عاقبتش چی شد ؟! خودکشی کرد 

ببین اینا دیگه وضعشون چیه 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
عادلانه نیس من صبح تا شب سرکار برم با حقوق مزخرفم و یکی دیگه یه تبلیغ بده اندازه حقوق مزخرفم 😐 اگه ...

بهرحال اونا کارایی میکنن و فکرایی میکنن و زحمتایی میکشن که من و شما هیچوقت انجامش ندادیم. همشونم از اول پولدار نبودن

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
ای خدا 😂😂

والا

بعد مثلا دو روز نیستن میان یه اسکرین ریکورد از دایرکتشون میذارن که یه عده دارن میگن وااای فلانی کجا بودیییی مردم از نگرانی

آخه کی براش مهمه اینا کجان😂😂

شایدم مردم واقعا رد دادن نمیدونم😂😂

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
عزیزم مرلین مونرو زیبا ترین و لوند ترین انسان تاریخ بوده ولی عاقبتش چی شد ؟! خودکشی کرد  ...

راستش منم چند ساله افسرده ام ولی خب حتی خوشی الکیشم قشنگه برا من 

شاید برا خیلیای دیگه هم قشنگ باشه حتی برا یه لحظه 

زحمت می کشن؟ مدام دارن اراجیف میگن و چرت و پرت تبلیغ می کنن رفتم اینستا می بینم یکیشون که اسمش پری ...

چرا تعریف میکنه بنظرت؟

چرا اراجیف میگن بنظرت؟

چون مخاطبشون میپسنده

هرکسی مخاطب خودشو داره ، وقتی فالوش میکنن یعنی از اراجیفاش خوششون میاد

من اصلا نه بلد هستم و نه حال استوری گذاشتنو و کپشن نویسی دارم، پس بیام بگم اون چرا پول داره من ندارم؟ 

خب اون کارایی میکنه ک من نمیکنم، هر لحظه گوشی به دستن ولی من اصلا نمیتونم همچین انرژی بذارم

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
راستش منم چند ساله افسرده ام ولی خب حتی خوشی الکیشم قشنگه برا من  شاید برا خیلیای دیگه هم قشنگ ...

شما باید درمان بشید افسردگی راه حل داره نشستن و تماشا کردن دروغ های رنگین بقیه فقط وضع شما رو بدتر میکنه 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

یعنی چی که ازلحظه لحظه زندگیشون فیلم میگرن فقط حالم ازشون بهم میخوره نمیگن غذاهایی که میزارن شایدیک بچه یازن حامله بخوادواقعاخیلی خزن

درخواست دوستی نده که به هیچ وجه قبول نمیکنم پس برای خودت ارزش قائل باش ودرخواست نده
شما باید درمان بشید افسردگی راه حل داره نشستن و تماشا کردن دروغ های رنگین بقیه فقط وضع شما رو بدتر م ...

اره میدونم درمانای دکترای ایران هم یه مشت قرصه 

هیچی دیگه نیست 

کافیه یه شوک بهت وارد شه روز از نو ...