2777
2789
عنوان

اونایی که بعد بند اونداختن جوش میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خانم آرایشگرتوی یک تاپیکی گفت:وقتی مشتریهامواصلاح می کنم بخاطراینکه صورتشون جوش نزنه،نشاسته روباآ ...

مرسی عزیزم🌺

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اگه دو روز بزنم کمتر میشه؟؟

التهابش میره فقط لکش میمونه که با کرم پودر حله

ببین جایی برو بند بنداز کخثه بخور کنه همزمان با بخور سرد بند بندازه حتما هم اب از ظرف تمیز بریزه تو دستگاه به هیچ وجه جوش نمیزنی پوست حساس تراز من وجود نداره من اینکارو میکنم

التهابش میره فقط لکش میمونه که با کرم پودر حله ببین جایی برو بند بنداز کخثه بخور کنه همزمان ب ...

مرسی عزیزم 💕 انقد پوستم داغون شده گفتم دیگه نمیخوام برم🥴

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
مرسی عزیزم 💕 انقد پوستم داغون شده گفتم دیگه نمیخوام برم🥴

ببین اینم اضافه کنم که با ژیلت یا تیغ بزنی کمتر ام در میاد 

دو سه ماه یبار برو وکس کن

این که میگن تیغ زیاد میکنه چرته

من یکساله کلا بندو گزاشتم کنار بخدا موهای صورتم کمتر شده 

ببین اینم اضافه کنم که با ژیلت یا تیغ بزنی کمتر ام در میاد  دو سه ماه یبار برو وکس کن این که ...

اره من یه بار تیغ زدم اصلا جوش نزدم بازم مرسی از نظرت❤️