2777
2789

الان میگم 😎

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بلایکه منو

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

کیک ساده

دمای پخت ۱۸۰ درجه

اول کاغذ روغنی میزاریم کاغذ روغنی قالب کیک

نوع قالب موج بدون درز و محکم

به ازای هر پیمانه اب یه تخم مرغ

دستور پخت با خامه کشی برای ۱۰ نفر

۴ تخم مرغ

روغن ۱.۳ پیمانه

شکر یک پیمانه سر خالی

بیکینگ پودر یه قاشق چای خوری

ارد قنادی ۱.۵ پیمانه

وانیل یه ۱.۴قاشق چای خوری

اب یا شیر ۱.۳ پیمانه

همیشه با قاشق پیمانه رو پر کنیم

هرچقدر مثلا کاکائو اضافه به ارد کردیم از ارد کم میکنیم

اگه یه قاشق کاکائو اضافه کردیم یه قاشق ارد کم میکنیم

سفیده تخم را جدا میکنیم

هرچه سفیده سرد تر زود تر فرم میگیرد

پس تخم مرغ قبلا در یخچال می گذاریم

اول باید سفیده فرم بگیرد

با دور تند همزن شروع به هم زدن سفیده تخم مرغ میکنیم

زرده رو با وانیل و شکر قاطی میکنیم

اول خوب سری یا لیسک خوب زرده با وانیل شکر خوب هم می زنیم

و در حین استفاده از همزن دوباره بازهم از لیسک استفاده می کنیم شکر باید حل شود

بعد از یا شیر را اضافه می کنیم هر گز قبل شیر و اب روغن را اضافه میکنیم

چون شکر حل نمیشود

بعد از اضافه کردن اب با لیسک همش می زنیم

بعد یک دقیقه با همزن هم هم میزنیم

روغن را اضافه میکنیم

سفیده هارو از قبل در یخچال می گذاریم

دیگر از هم زن استفاده نکنید چون مواد سفت شده در نتیجه کیک هم سفت میشود

بعد ارد را اضافه می کنیم و به صورت دورانی هم میزنیم

بعد سفیده رو اضافه میکنیم و دوباره دورانی هم میزنیم

ارد را مرحله به مرحله و آهسته آهسته اضافه میکنیم

اگر دورانی هم نزنیم سفیده را از بین میبریم

اگر دلمان خواست مثلا یه قاشق گلاب اضافه کنیم یه قاشق شیر یا اب کم میکنیم یا زعفران یه قاشق اگر اضافه کردیم یه قاشق آب یا شیر کم میکنیم

دما ۱۶۰ درجه ۴۵ دقیقه زمان پخت



یه کیک قابلمه ای فوق العاده بگم دستورشو؟

تخم مرغ ۳ تا

آرد شیرینی دو لیوان

شکر سه چهارم لیوان

روغن نصف لیوان

شیر نصف لیوان

بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری

وانیل یک قاشق مربا خوری 

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

من قبلا خراب درس میکردم با این دستور خیلی خوب میشه کیکام گاهی بجای کاکایو پودر هل میریزم 

کیک موکا(با پودر قهوه)


مواد لازم برای۶ نفر

مواد اصلی  

آرد سفید   1.5 پیمانه

تخم مرغ   ۳ عدد

پودر قهوه یا(قهوه دم کشیده)  ۲ قاشق غذا خوری

شیر   ۱/۲ پیمانه

شکر   ۱ پیمانه

پودر کاکائو   ۲ قاشق غذا خوری

وانیل‏   ۱/۲ قاشق چای خوری

روغن   ۱/۲ پیمانه

بیکینگ پودر   1.5 قاشق چای خوری


طرز تهیه

۱- اول این نکته رو بگم اگه ازقهوه دم کرده استفاده میکنین نصف فنجان لازمه و اگه از پودر قهوه ۲ قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده رو بریزید داخل شیر گرم حل کنید بزارید کنار خنک شه.

۲- آرد و و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو چند بار الک کنین.

۳- برای شروع تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا حجیم و روشن و کش دار بشه.

۴- بعد روغن، قهوه و شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم در حد مخلوط شدن کافیه.

۵- حالا تو چند مرحله آرد رو اضافه کرده و با لیسک خوب هم میزنیم تا یکدست بشه،سر آخر ده ثانیه هم میشه با همزن دور کند همش زد تا گلوله آردی توش نمونه.

۶- قالب رو با روغن جدا کننده چربش کنین مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده میزاریم به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه.

بعد پخت اجازه بدید کیک کمی خنک بشه بعد از قالب در بیاریدش.

.

واسه روشم کاکائو و شیر و شکرو بذار بجوشن کمی که غلیظ شد داغ داغ بریز روی کیکت هردوتاش داغ باشه تا قشنگ به خوردش بره خیلی خوشمزه ش میکنه مثل شکلات آماده هاس

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750

۲ تا تخم مرغ رو با لیوان شیر و سر قاشق وانیل و ننصف قاشق چای خوری  نمک اینقدر هم میزنیرتا کرمی بشه. 

بعد ۱ لیوان شیر و نصف لیوان روغن رو اضافه و در حد خلوط شدن  هم میزنی.

بعد  ۲ لیوان آردی رو که و به همراه ۱ قاشق غداخوری خوری بکینگ پورد ۳ یاررالک کردی کم کم اضافهه به به حالت یک طرفه با لیسک مخلوط ط میکنی.

در آخر ۳ قاشق آب جوش رو اضافه  کرده و داخل قالب چرب شده ریخته و تو فری که از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه نیم تا ۲۵ دقیقه میپزیم

با این ددستوربپز عالی میشه.

من وانییلم وانیل اصلیه سر قاشق میریز تاتلخ نشه

.. اگه وانیل شکری میزنی یک قاشق بزن.

من بغضی اوقات زعفرون و پودر دارچین هم اضافه میکنم اون هم عالی میشه


کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
تخم مرغ ۳ تا آرد شیرینی دو لیوان شکر سه چهارم لیوان روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان بیکینگ پودر دو ...

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کن.سفیده رو جدا بزن تا سفت بشه و از ظرف نریزه،زرده ها رو با شکر و وانیل بزن تا حالت کشدار و رنگش به کرم برسه.حالا شیر رو اضافه کن و یک دقیقه هم بزن تا مخلوط شه و بعد روغن رو اضافه کن و هم بزن حدود یک دقیقه.آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کن و کم کم به موادت اضافه کن و هم بزن.آخر سر سفیده ها رو تو چند مرحله اضافه کن و آروم هم بزن تا مخلوط شه.یه قابلمه تفلون رو بزار روی شعله اجاق گاز زیرش حتما شعله پخش کن بذار.وقتی قابلمه گرم شد یه کم روغن بریز که چرب شه قابلمه‌ت و بعد مایع کیک رو بریز توی قابلمه و درشو بزار دم کنی حتما بزار.شعله گاز رو کم کن مثل وقتی که برنج دم میکنی،حدودا ۴۵ دقیقه نیازه که کیک آماده شه

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

مواد کیک 

دو لیوان آرد

۴ عدد تخم مرغ 

ا لیوان شکر 

پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری 

بیکینگ پودر نصف قاشق غذا خوری 

وانیل دو قاشق چایخوری 

شیر یک لیوان 

روغن ۳/۴ لیوان 





مواد برای گاناش 

یک لیوان شیر 

روغن نصف لیوان 

شکر۳/۴ لیوان 

پودر کاکائو چهار قاشق غذا خوری 




آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو  سه بار الک کن بزار کنار 

تخم مرغ هارو بزن تا کرم رنگ بشه بعد وانیل و شکر اضافه کن 

هم بزن تا شکر حل بشه بعدش شیر و روغن اضافه کن کم کم آرد رو اضافه کن بعد قالب رو چرب کن مواد رو بریز داخل قالب ۴۰ دقیقه بزار تو فر با دمای ۱۸۰ درجه 

تو این فاصله شکر و روغن و پودر کاکائو و شیر و مخلوط کن با شعله‌ی کم نیم ساعت هم بزن تا سس غلیظی درست بشه 

بعد کیک که از فر آوردی بیرون بریز روش خودم همیشه درست میکنم عالی میشه 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

👌👌🙏🙏

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792