کیک ساده
دمای پخت ۱۸۰ درجه
اول کاغذ روغنی میزاریم کاغذ روغنی قالب کیک
نوع قالب موج بدون درز و محکم
به ازای هر پیمانه اب یه تخم مرغ
دستور پخت با خامه کشی برای ۱۰ نفر
۴ تخم مرغ
روغن ۱.۳ پیمانه
شکر یک پیمانه سر خالی
بیکینگ پودر یه قاشق چای خوری
ارد قنادی ۱.۵ پیمانه
وانیل یه ۱.۴قاشق چای خوری
اب یا شیر ۱.۳ پیمانه
همیشه با قاشق پیمانه رو پر کنیم
هرچقدر مثلا کاکائو اضافه به ارد کردیم از ارد کم میکنیم
اگه یه قاشق کاکائو اضافه کردیم یه قاشق ارد کم میکنیم
سفیده تخم را جدا میکنیم
هرچه سفیده سرد تر زود تر فرم میگیرد
پس تخم مرغ قبلا در یخچال می گذاریم
اول باید سفیده فرم بگیرد
با دور تند همزن شروع به هم زدن سفیده تخم مرغ میکنیم
زرده رو با وانیل و شکر قاطی میکنیم
اول خوب سری یا لیسک خوب زرده با وانیل شکر خوب هم می زنیم
و در حین استفاده از همزن دوباره بازهم از لیسک استفاده می کنیم شکر باید حل شود
بعد از یا شیر را اضافه می کنیم هر گز قبل شیر و اب روغن را اضافه میکنیم
چون شکر حل نمیشود
بعد از اضافه کردن اب با لیسک همش می زنیم
بعد یک دقیقه با همزن هم هم میزنیم
روغن را اضافه میکنیم
سفیده هارو از قبل در یخچال می گذاریم
دیگر از هم زن استفاده نکنید چون مواد سفت شده در نتیجه کیک هم سفت میشود
بعد ارد را اضافه می کنیم و به صورت دورانی هم میزنیم
بعد سفیده رو اضافه میکنیم و دوباره دورانی هم میزنیم
ارد را مرحله به مرحله و آهسته آهسته اضافه میکنیم
اگر دورانی هم نزنیم سفیده را از بین میبریم
اگر دلمان خواست مثلا یه قاشق گلاب اضافه کنیم یه قاشق شیر یا اب کم میکنیم یا زعفران یه قاشق اگر اضافه کردیم یه قاشق آب یا شیر کم میکنیم
دما ۱۶۰ درجه ۴۵ دقیقه زمان پخت