2777
2789
عنوان

به نظرتون کادو بگیرم؟

119 بازدید | 15 پست

سلام خانما وقتتون به خیر

ما یه همسایه داریم که برای تولد بچه تازه دنیا اومدشون یه بسته گوشت قربونی برامون آوردن 

به شوهرم میگم یه کادو برای بچشون بگیریم میگه نیازی نیست گوشتش نذری بوده

اما من فکر میکنم که باید جواب لطفشون رو بدیم 

به نظرتون خودم با پول خودم برای نوزادشون یه هدیه بگیرم یا کلا بی خیال شم.؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عادت داریم که وقتی بچه به دنیا میاد میریم عیادت مادر تبریک میگیم به بچه هاش پول می‌دیم

به امید زندگی جدید👀💗 دعا کنید برام که زندگیم بهتر شه گذشته رو فراموش کنم قوی شم:)مرسی
ما عادت داریم که وقتی بچه به دنیا میاد میریم عیادت مادر تبریک میگیم به بچه هاش پول می‌دیم

ما همسایه عستیم و رفت و آمدی نداریم اما به خاطر گوشتی که فرستادن میگم چیزی براشون ببریم

ما همسایه عستیم و رفت و آمدی نداریم اما به خاطر گوشتی که فرستادن میگم چیزی براشون ببریم

تشکر کنید کافیه😂😂

به امید زندگی جدید👀💗 دعا کنید برام که زندگیم بهتر شه گذشته رو فراموش کنم قوی شم:)مرسی