2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳ ساله این ماه هم ۶ تا امپول سینال زدم و لتروزول و کلومیفن و دوفاستون و اچ سی جی و متفورمین 😖😖😖😖

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

عزیزم تمام تلاشمون رو همه تو زندگی میکنیم در نهایت خداوند باید برامون صلاح بدونه و ردیف کنه از مهرش ناامید نشو و هزاربار رفتی درخونش ناامید نشو دفعه هزارویکم جوری که فکرشو نمیکنی برات بهترین رو رقم میزنه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
دوبار ای وی اف کردم .آزمایشات که گرفتن شوهرم سالم خودم یکم تنبلی تخمدان

فقط به خاطر یه کم تنبلی؟؟

مطمئنی ؟؟

لوله هات سالمن اخه زن عمو من با تنبلی شدید شد من خودم هم هنوز نشدم ولی خب تنبلی چیزی نیست ک نشه باردار شد

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

عزیزم تو به دکتر خوب نیفتادی.من یه سالو نیم درمان کردم اخرش شد.دوماه بعد عکس رنگی درصورتیکه مشکلی هم تو عکس رنگی نداشتم.ولی انگار چسبندگی خفیف داشتم که برطرف شد.دکترمم جز ویتامین و چیزهای تقویت کننده اسپرم و تخمک چیز دیگه ای بم نداد یکسال پیش یکی میرفتم همش لمپول و قرص.ولی این صفر تا ۱۰۰ ۵ ماه طول کشید

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍