من خودم مرضم اینه ک هرچی چت و پیام تو گوشیم میاد سریع پاک میکنم.عکس و فیلم تا میبینم سریع پاک میکنم بعد خوندن و دیدن.گوشیم باید تمیز باشه مثلا از آبجیم ی سوال میپرسم بعد پاک میکنم بعد ج میده میگم سوالم چی بود؟یادم میره
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من در حالت عادی بی ادب نیستم و از حرف های رکیک دوری میکنم ولی فقط کسی اذیتم کنه منم همه چی میگم م ...
خدایی اصلاح کن خودت رو
در حالت عادی بد دهن باشی که دیگه دور از جونت مشکل داری
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
اون زمان ک هنوز گوشی زیاد نبود فقط داداشم داشت مثلا ده سالم بود.... تو گوشی اونم همه چیشو پاک میکردم ...
وای دقیقا😂🤣
منم گوشی مامانم بود دیگ چیز زیادی از گوشی سر در نمیاوردم بعد هرچی دم دستم بود حذف میکردم و بعدش مامانم یه ریز غر میزد سرم و دعوام میکرد ولی من بازم آدم نمیشدم الانم همینم😂
واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمیفهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
مرض خاصی ندارم اما یکی از آشناهامون هست که به شددددت از فیلمای ماورایی و جن و پری میترسه ولی همش این فیلمارو نگاه میکنه و استرس میگیره.شب درست نمیخوابه.از تاریکی میترسه
کلا مریضه😂
گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن،،
به سمت بیکرانو فراتر از آن✨ زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼♀️ غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤 به زودی میام تاپیک موفقیتامومیزنم🌈