2777
2789
عنوان

چه مرضی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 109 پست
مرض بیش فعالی در گروه هایی که تو واتساپ عضوم

حالا من برعکس اصصصصصصصلا گروه و اینا ندارم همرو پاک میکنم.حتی از گروه خانوادگیمونم لفت دادم  ک گوشیم کثیف نشه  

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمانی پوست پام و میکندم مرضم اینه موخوره هامو با دندون در میارم 

من با دست درمیارم واقعاااا مرضمه همش موهامو میکنم با دست ریدم توشون

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
بدون اینکه کلیپ و وا کنم یه عالمه ایموجی خنده میزارم یه دفعه دوستم گفت به چی میخندی نکبت کلیپ گریه د ...

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
حالا من برعکس اصصصصصصصلا گروه و اینا ندارم همرو پاک میکنم.حتی از گروه خانوادگیمونم لفت دادم   ...

وسواس فکری داری گلم بهتره پیگیرش باشی تا بیشتر نشده 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
من با دست درمیارم واقعاااا مرضمه همش موهامو میکنم با دست ریدم توشون

دقیقااا

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

سریع سین میکنم رو اعصابم میمونه اگر سریع نخونم با اینکه از بالا میخونم ولی باید بازش کنم ..

🎈🌼ی صلوات کوچولو برا ظهور امام زمان میفرستی ؟ مرسیییی که میفرستی ایشالله ب آرزوت برسی خوشگله ⁦💫😁
عصبانی بشم چاک دهنم باز میشه بی ادب میشم آخرین بار به یکی گفتم از تخم بابام نیستم اگه...  خلاصه ...

واااای نههههه  

مثلا اگه خیلیی عجله داشته باشم بایدبرم  بیرون ..وسواس اینو دارم خونه باید جمع جور باشه حتی دستمال برمیدارم تا لحظه آخر کرد گیری میکنم بعد میزنم بیرون ...

حالا عجله هم نداشته باشم همینه بخوام برم بیرون باید خونه مرتب باشه

وای من روی پوسته سر حساسم .شوره نه فقط پوسته .شوهرمم سرش خیلی پوسته میده پارچه پهن میکنم روی بالش تمام پوسته هارو میریزم روش .اصن یه مرضی شده .حتی توی اوج دعوا چشم افتاده به پوسته ها دعوا تموم شده .