من خودم مرضم اینه ک هرچی چت و پیام تو گوشیم میاد سریع پاک میکنم.عکس و فیلم تا میبینم سریع پاک میکنم بعد خوندن و دیدن.گوشیم باید تمیز باشه مثلا از آبجیم ی سوال میپرسم بعد پاک میکنم بعد ج میده میگم سوالم چی بود؟یادم میره
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
مرض اینکه یکی پیام میده من گاهی یادم میره جوابشو بدم مثلا میگه فلان چیز کجاس من تو ذهنم میگم تو کشو ولی یادم میره تایپ کنم و اکثرا فکر میکنن از عمد جواب نمیدم😐💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه زمانی پوست پام و میکندم مرضم اینه موخوره هامو با دندون در میارم
من با دست درمیارم واقعاااا مرضمه همش موهامو میکنم با دست ریدم توشون
به سمت بیکرانو فراتر از آن✨ زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼♀️ غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤 به زودی میام تاپیک موفقیتامومیزنم🌈
حالا من برعکس اصصصصصصصلا گروه و اینا ندارم همرو پاک میکنم.حتی از گروه خانوادگیمونم لفت دادم ...
وسواس فکری داری گلم بهتره پیگیرش باشی تا بیشتر نشده
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
مثلا اگه خیلیی عجله داشته باشم بایدبرم بیرون ..وسواس اینو دارم خونه باید جمع جور باشه حتی دستمال برمیدارم تا لحظه آخر کرد گیری میکنم بعد میزنم بیرون ...
حالا عجله هم نداشته باشم همینه بخوام برم بیرون باید خونه مرتب باشه
وای من روی پوسته سر حساسم .شوره نه فقط پوسته .شوهرمم سرش خیلی پوسته میده پارچه پهن میکنم روی بالش تمام پوسته هارو میریزم روش .اصن یه مرضی شده .حتی توی اوج دعوا چشم افتاده به پوسته ها دعوا تموم شده .