2777
2789
عنوان

چه مرضی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 109 پست
چقدر شبیه من اخلاقت انگار خودم بودم منم همرو پاک میکنم وسطش یادم می‌ره چی گفتم خخخخ

انقد فحش میخورم. بعضی وقتا از حرصشون دیگه جوابمم نمیدن وقتی میگن سوالم چی بود  

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من در حالت عادی بی ادب نیستم و از حرف های رکیک دوری میکنم ولی فقط کسی اذیتم کنه منم همه چی میگم م ...

خدایی اصلاح کن خودت رو 

در حالت عادی بد دهن باشی که دیگه دور از جونت مشکل داری 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
دقیقن منم  و نوتیفیکیشن بیاد قاطی میکنم وقنی که مدرسه انلاین بود پیامای شاد مثل سرطان بودن&nbs ...

خییییلی بده اصلا گوشی کثیف رو مخمه. واتس آپ شوهرم بازار شامه. رو مخمه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اون زمان ک هنوز گوشی زیاد نبود فقط داداشم داشت مثلا ده سالم بود.... تو گوشی اونم همه چیشو پاک میکردم ...

وای دقیقا😂🤣

منم گوشی مامانم بود دیگ چیز زیادی از گوشی سر در نمیاوردم بعد هرچی دم دستم بود حذف میکردم و بعدش مامانم یه ریز غر میزد سرم و دعوام میکرد ولی من بازم آدم نمیشدم الانم همینم😂

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)

مرض خاصی ندارم اما یکی از آشناهامون هست که به شددددت از فیلمای ماورایی و جن و پری میترسه ولی همش این فیلمارو نگاه میکنه و استرس میگیره.شب درست نمیخوابه.از تاریکی میترسه

کلا مریضه😂

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
منم دقیقاً عین تو ام، نمیخوام گوشیم شلوغ بشه 😂

واسه همین اصلا نمیتونم تو گروه ها بمونم. الان گروه مدرسه ی دخترم رو مخمه  

منم خیلی سریع ناراحت میشم

ارع میخام تغییر کنم 

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 
من با دست میکَنَم

فک کردم فقط خودم این مرضو دارم موهام داغون شده😂🖐🏻

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈