2777
2789
عنوان

تاحالا به فرشته ها نامه نوشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 59 پست
چجوری؟ جمله خاصی میگی

ده تا نعمتی که داری و نداری شکر کن .‌‌‌‌‌‌‌‌برایمثال خدایا شکرت که سقف بالاسر دارم حس خوبیه که آدم امنیت داشته باشه ...حتی بابت چیزی که نداری هم بنویس و شکر کن ...برای مثال خدایا شکرت که تو حسابم صدمیلیون دارم  خیلی حس خوبیه که با پول میتونم هرچی که دوس دارم بخرم

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم پیجش رو میدی

گفتم که پیج هارو  پیام قبلی خوب نگا کن برو سرچ کن فالوشون کن

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

اره اینکارا بشتر برای انرژی مثبت خیییلی تا حالا جواب گرفتم دلیم گفتم چیزاییم ک جواب گرفتم چن بارش غی ...

چجوری انجام میدادی؟ 

میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆
بله من نوشتم به فرشته نگهبان دوستم که خیلی دوسش داشتم ومیخواستم صمیمی بشیم و اونم منو دوس داشته باشه ...

چه جالب پس حتما امتحان میکنم

میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆
فدات ولی گاهی ارزو ها خیلی گنده بود کمر فرشته شکست زیر بارش

الهییییییییی 😍😂😂😂

مطمئن باش بچت هیچوقت یادش نمیره

من خییییییییلی بچه بودم مدرسه نمیرفتم مامان و بابام یه اسباب بازی خریده بودن شب گذاشته بودن بالا سرم صبح که بیدار شدم گفتن فرشته ها آوردن برات تا الان که ۲۱ سالمه هیچوقت یادم نرفته😁😁😁😍😍😍

میخوای شماهم بنویس فقط از ۲۰تومن ارزوت بزرگتر نباشه لطفآ

😂😂😂چشم

ده تا نعمتی که داری و نداری شکر کن .‌‌‌‌‌‌‌‌برایمثال خدایا شکرت که سقف بالاسر دارم حس خوبیه که آدم ا ...

ممنون حتما امتحان میکنم

الهییییییییی 😍😂😂😂 مطمئن باش بچت هیچوقت یادش نمیره من خییییییییلی بچه بودم مدرسه نمیرفتم مامان ...

هرسال موقع سال تحویل نامه مینویسه.

الان ۱۲ سالشه لو رفتم ولی بازم مینویسه😁

میگه مامان به ابجی کوچولوم نمیگم تویی فرشته برا اونم از این کارا بکن خیلی کیف میده

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
چه جالب پس حتما امتحان میکنم

۱۵ روز متوالی نوشتم و لای قرآن گذاشتم  روز پانزدهم اسم خدا الله اینارو لاک زدم و سوزوندم نامه هارو چون دسترسی به آب روان نداشتم بعدشم خاکسترشو سپردم به باد......

بله قبل از ازدواج ویژگیهای همسر دلخواهم نوشتم ، ۹ماه بعد ازدواج کردم ۸۰ درصد اون خصوصیات رو همسرم دا ...

حتما امتحان میکنم