2777
2789
عنوان

تاحالا به فرشته ها نامه نوشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 59 پست
عجب مگه میشه

ببین من خیلی شنیدم واس بعضیا جواب داده برای سلامتی و پول و اینجور چیزا میخاستم بنویسم ببینم چی میشه

میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله قبل از ازدواج ویژگیهای همسر دلخواهم نوشتم ، ۹ماه بعد ازدواج کردم ۸۰ درصد اون خصوصیات رو همسرم داشت 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
آره دوستم‌نوشته بود برای موفقیت تو کنور قبولم شد  ولی اگه برای ثروت میخوای برو ایینستا و پیج آ ...

اسم پیجش رو میدی

میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆
پسرم مینوشت. منم به عنوان فرشته اجرامیکردم😁

وای😂😂

ببین من خیلی شنیدم واس بعضیا جواب داده برای سلامتی و پول و اینجور چیزا میخاستم بنویسم ببینم چی میشه

عزیزم تو داداش گوگل سرچ کن هم طریقه نوشتنش و توضیح میده هم اسم فرشتشو برات میاره

من تاحالا ننوشتم

منم هر روز انجام میدم ....خیلی روحیه رو بهتر میکنه

خیلی...برکت و روزی آدمم زیاد میشه

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
من شکرگزاری میکنم عالیع

چجوری؟ جمله خاصی میگی

عزیزم تو داداش گوگل سرچ کن هم طریقه نوشتنش و توضیح میده هم اسم فرشتشو برات میاره من تاحالا ننوشتم

مرسی ممنون 🤍

فدات ولی گاهی ارزو ها خیلی گنده بود کمر فرشته شکست زیر بارش

به به چه فرشته مهربونی خدا بده ازین فرشته ها😂