2777
2789
عنوان

من دوباره بحثم شد با شوهرم بیاین راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 51 پست
خوب من گفتم نظر اونا روت تاثیر میزاره اونم قاطی کرد

میدونم گلم صدرصد اونا پرش میکنن وشما دعواتون میشه به هدفشون میزسن با زبون خوش با شوهرت حرف بزن بچه هاتم بزرگ میشن همیشه کوچولو‌ نمیمونن این شلوغ کاری موقتیه

من باشم نمیرم بگوهرکه ناراحته خودش بره ازخونه

دقیقاگفتم به‌شکلی این هر تقی به توقی میخوره میگه چرا وایستادیم برو و فلان میخوام یه بار برم حساب کار دستش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب من گفتم نظر اونا روت تاثیر میزاره اونم قاطی کرد

بابا چرا خب اینو میگن ما که میدونیم نظر مادر و خواهرشون روشون صد در صد تاثیر داره اما اونا که طرف مارا نمیگیرن چرا خودمونو خراب کنیم

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

من اون اوایل ازدواج حرص می‌خوردم همسرم شلخته س همه وسایلش رو که برمیداره سرجایش نمی‌ذاره 

اعصابم خرد میشد بعد خواهرم گفت حساسیت بخرج نده مرد شلخته باشه بهتر از اینکه هی وسواس داشته باشه خونه تمیز و مرتب باشه 

الان میبینم راست میگه 

آدم با بچه کوچیکه واقعا نمیرسه

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
میدونم گلم صدرصد اونا پرش میکنن وشما دعواتون میشه به هدفشون میزسن با زبون خوش با شوهرت حرف بزن بچه ه ...

انقد اعصابم خورد شد گفتم زنگ بزنم بهشون بگم چی گفتین به اینکه اینطوری اومده میپره به من باز پشیمون شدم

انقد اعصابم خورد شد گفتم زنگ بزنم بهشون بگم چی گفتین به اینکه اینطوری اومده میپره به من باز پشیمون ش ...

وای نه اصلا به روی خودت نیار دوستت که نیستن اوضاع رو بدتر میکنن فقط با شوهرت مهربونتر باش 

دقیقاگفتم به‌شکلی این هر تقی به توقی میخوره میگه چرا وایستادیم برو و فلان میخوام یه بار برم حساب کار ...

اصلاخونتوترک نکن ماشاالله دوتابچه شیطونم داری کجامیخوای بری اونجاخونه همه تون هست هرکسی هم راضی نیست خودش بره،درضمن خانما درست میگن چرااسم مادروخواهرشواوردی شماکه میدونی روشون حساسه

من آدم شلخته ای نیستما ولی بچه هام بسیار شلوغکار و خرابکارن هرچقدر بخوام نمیشه خونه تمیز و مرتب باشه ...

ممتاسفانه بچه هایی که زیر دست مادر وسواسی بزرگ میشن داغونن. ببین منم مشکل تو رو داشتم. مدام با مامانش مقایسه می کرد. مامان و خواهرش وسواس و عصبی. ولی من برخلاف تو نه ناراحت شدم نه حساس چون میدونستم وسواس بیماریها و شوهرم به خاطر وسواس مادرش داغون شده. یه گوشم کردم در و یه گوشم دروازه. بچه هام زندگی رو داغون می کنن. من میگم فدای سرتون. شوهرم دید من همراهی نمی کنم و اهمیت به داد و بی داد نمی دم دیگه کوتاه اومد. 

تو هم جواب نده. حرفهاش رو بیخیال شو و از خونت تکون نخور. باید صبرت رو ببری بالا

ممتاسفانه بچه هایی که زیر دست مادر وسواسی بزرگ میشن داغونن. ببین منم مشکل تو رو داشتم. مدام با مامان ...

فک کن دیدروز پسرم سه سالشه بطری ابو ریخته رو فرش شب اومده میگه بوی جیش میاد هرچی میگم تو کلش نمیره که ابه میگه از این به بعد اومدم اصلا نباید بچه ها این کارو بکنن

چجوری باهاش مهربون باشم یه مشکلی هست اینه که خوبی هامو نمیبینه بعد تا میام میگم میگه که منت میزاری واسه کارات خوب وقتی یه آدم متوجه خوبی های طرف مقابل نمیشه باید بهش یاد آوری کرد 

چطوری برنامه ریزی میکنین که به همه کاراتون میرسین؟

از صبح پاسو مثلا8 شب زود بخواب ظرفارو همون دقیقه که خوردی اب بزن بشور یا اگر خواستی بزاری بمونع خیس کنشون در حد امکان بشور سریع هرچی بر میداری بزار سر جاش همون لحظه مثلا نمک میراری ریختی بزار سر جاش تا ساعت 8.30 صبحونه بخور رخت خوابارو مرتب کن 9 تا 10 ناهار حاضر کن 10 تا 10.30 دستمال کشی کن کل خونه رو شیشه اینه میز هرچی بعد تا 11 استراحت کن برای بچه هات میوه خوراکی چیزی بیار بهشون برس تا 11.30 بعد یه جارو بزن نیم ساعته تا دوازده یه دوش یه ربع بگیر نماز و ناهار ظرفارو بشور استراحت کن تا 2 اگر لباس کثیف داری بنداز بشوره لباس اگر داری اتو نشده تا 3 اتو کن بعد 3تا 4 به درس بچه ها و بازیشون برس 4 تا 5 شام بپز بعد استراحت کنن تا 7 یه ارایش کن به خودتو لباسات برس تمام بعدم شام 

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰