رفت بندرعباس پیرو تاپیک قبلیم حالا اومده سر یه موضوعی بحثمون شد اونم هر چی از دهنش دراومد بهم گفت دوباره گفت برو خونه مامانت چن هفته نباش به خونه داریم گیر داد من دوتا بجه کوچیک دارم بعد منو با خواهر و مادر روانی وسوایش مقایسه میکنه میگه باید مث خونه اونا باشه برق بزنه بوی عطر بده
واییی بکم به منم ایده میدی چه خوبییی تو پیاز داغ خودت سرخ میکنی یا نه
آره هم پیاز نگینی تفت میدم برای ماکرونی اینا
هم خلالی برای پیاز داغ تزیین آش و دلمه و گاهی برای روی برنج
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عکسشو نداری خمیر نمیشه خوب خشک در میاد میشه دستورشو بهم بگی من درست میکنم یکم خمیری میشی میخوام مثل ...
نه عکسشو ندارم ،اما بعد اینکه خلالی کردی تو روغن سرخ کردی ،روغنشو بگیر بعد بزار تو ظروف یکبارمصرف درب دار که حلوا اینا توش نذری میدن ،بزار ی خیلی خوب میشع
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا