2777
2789
عنوان

من دوباره بحثم شد با شوهرم بیاین راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 51 پست
حالم ازش بهم میخوره شرایط جدایی ندارم به خاطر بچه هام موندم

امضامو بخون

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
فک کن دیدروز پسرم سه سالشه بطری ابو ریخته رو فرش شب اومده میگه بوی جیش میاد هرچی میگم تو کلش نمیره ک ...

ااصلا نباید بحث کنی. نیازی هم نیست تلاشی برای برطرف کردنش کنی. هیچی نگو. چند بار که خودش کارها رو زیر و بالا کرد و درست نشد ، خسته میشه. دوست شوهرم وسواسیه. دوستم خیلی با شوهرش راه اومد. شوهرش بدتر شد. خودشم از بس شست دیسک و هزار تا مرض گرفت. فقط محل نده. اگه حتی بچه ها رو کتک هم زد یه مدت دندون رو جیگر بذار و صدا نده و حتی از جات بلند نشو. خودش خسته میشه. ولش کن. نهایت میره چند روز خونه ی ننه ی وسواس میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری باهاش مهربون باشم یه مشکلی هست اینه که خوبی هامو نمیبینه بعد تا میام میگم میگه که منت میزاری و ...

متوجه میشه به زبون نمیاره یا تشکر حمیکنه بعدم ما خانما با غر غر کارمونو خراب میکنیم جوری که فقط بدیامون دیده نیشه 

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
امضامو بخون

نابود میشما من آدم ضعیفی هستم اتفاقا شوهرم میگه وقتی خانوادم یه چیزی میگن الکی بگو چشم چیزی ازت کم نمیشه ولی من مغرور و حاضر آبمیوه خانوادش هم مشکلات پسرشون رو میان به من گیر میدن فک کن یه فرشمون رو قرار بود بشوریم دویست بار بهش گفتم بیا بشوریم گوشش بدهکار نبود بعد پدر شوهرم اومده میگه فرش رو بشور به من میگه زشته میخوای بزاری واسه زمستون

متوجه میشه به زبون نمیاره یا تشکر حمیکنه بعدم ما خانما با غر غر کارمونو خراب میکنیم جوری که فقط بدیا ...

اوام میگه ولی خوب یه حرکتی باید بزنن دیگه برای قدردانی

میگن دعوا نمک زندگیه ولی چرته بنظرم ولی گاها لازمه یکی از طرفین کوتاه بیاد تو دعوا بخاطر بچه هاتم که شده اینکارو بکن چون اون دوتا طفل معصوم گناهی ندارن که بخوان بین دعوا مادر و پدرشون باشن میتونی از مشاوره حضوری یا آنلاین استفاده کنی و کمک بگیری من خودم بخاطر پسرکوچیک که دارم سختمه حضوری برم نوبت انلاین از دکتر بهبهانی گرفتم ولی خیلی بهم تو روابط مشترکم با همسرم بهم کمک کرد و حتی برای رابطم با بچمم کمک کرد بهم اگه بتونی شوهرتو قانع کنی باهم برین که بهتره اگه ن حتما خودت تنها برو 

فک کن دیدروز پسرم سه سالشه بطری ابو ریخته رو فرش شب اومده میگه بوی جیش میاد هرچی میگم تو کلش نمیره ک ...

راست میگه بود گند میگیره قبل اینکه بیاد عود یا عطری که دوست داره بزن من یکیو میشناسم پنج تا بچه داره استاد دانشگاهه کلی ام بچه هاش شلوغن درسم میخونه من و تو زنیم همو میفهمیم  یکم بیشتر تلاش کن بخاطر ارامش خودت گلم بخدا میتونی در مورد پول قر و فر من پول از شوهرم نمیگیرم زیاد مثلا ارایشگاه 30 تومن میشه میگم 50 میخوام اونم میده هر روز هر روز نمیرمم خودم بر میدارم ابرو اینامو بجاش اون 20 تومن که اضافه میاد ماسک صورت خریدم برا خودم بهش میگم پول بده نمیگم برا چی همیشه ام ازش کم میگیرم

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
وقتی پول میخواین مثلا واسه رسیدن به خودتون و کارای قر و فری چطوری بیان میکنین که شوهرتون پول بده&nbs ...

من همسرم مقاومتی نمیکنه برای پول ندادن

ولی در کل خواستم رو یبار میگم و دیگه تکرار نمیکنم

مثلا‌میگم دوست دارم ازون مانتو ها داشته باشم همیین.یا وقت نمیشه برم آرایشگاه همین .بعد خودش ی ساعتی رو هماهنگ میکنه میاد خونه بچه ها رو نگه میداره یازنگ میزنه میگه وقت بگیر من ی ساعت میتونم بیام بچه ها رو نگه دارم

مداوم گفتن خواسته ها به مرد خوب نیست اینطوری خیلی تاثیر داره و اجابت میشه خواستتون

اینو یه روانشناس گفت من اجرا میکنم.

چرا اینقدر بحث دارید ،

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
نابود میشما من آدم ضعیفی هستم اتفاقا شوهرم میگه وقتی خانوادم یه چیزی میگن الکی بگو چشم چیزی ازت کم ن ...

ببین تو زنشی نه مادرش 

دقیق خونواده سوهر منم هر کاری شوعرم میکنه از چشم من میبینن میگن جلوشو بگیر و فلان اما من زنشم ۳۳سالشهذچطور عوضش کنم اگه بیام از اول تربیتش کنم وظیفه مادرشو که درست انجام نداده بدم جوونیمم تباه میشه 

اصلا توجه به غر های خونوادش نکن ظاهر خونه رو مرتب نگه دار با دو بچه کوچیک سخته،هر صبح نیم ساعت زودتر بیدار شو کارا رو روبراهه کن و هر شب نیم ساعت دیرتر بخواب 

هر عصر بچه هارو ببر پارک بزار خونه واسه شب تمیز باشه 

سعی کن اتاق بچه ها همیشه کنارشون بشینی بازی کنی تا سالن کثیف نشه 

چون بچه کوچیک داری فریزت اماده غذا باشه حبپباتو از قبل بپز بزار ،آب گپشا۶ و نرغ اماده داشته باش ،کنسرو گوجه واسه املت اماده داشته باش ،پیاز داغ و پیاز سرخ شده و سیر داغ اماده داشته باش ،سبزی آش پاک شده خرد شده شیته شده تو بسته بندی بزار فریزر اماده داشته باشی ،من سبزی دلمه با لپه پخته شده داخلش اماده چند بسته دارم فریزم ،سبزی آش اماده چند بسته دارم ،جو پخته شده ،هوبچ نگینی و خرد شده داشته باش مثلا وقتی بچه ها خوابن یا بچه هارو بزار مهد یا بزار خونه یکی خودت اینارو اماده کن ،

من زمانی که دخترم کوچیک بود قورمه سبزی چیه ،اونم اماده تو فریز داشتم برنج میپختم فقط ،خورشت اماده رو از فریزر درمیاوردم فقط میزاشتم یخش باز شه بعد گرمش میکردم

دیدگاهمون کلا فرق داره اون خانوادش خوش گذران و روشن فکر من خانواده سختی کشیده و ساده

اشکال نداره خودتو یکم وفق شرایط اونا کن ،خوش گذرون شو و بیخیال ،همیشه بخند و آرایش داشته باش 

بارداری و زایمان بدن آدمو خسته میکنه و بچه داری خیته تر ،هرازگاهی به خودت استراحت بده ،بزار بچه ها رو یکیشو مهذ یکیشو بده مادرشوهرت نگه داره ،به سن مدرسه که رسبدن یکم کارت سبک تر میشه

چیزهای اضافه تو خونه رو جمع کن 

لباس بوه ها کثیف شد زود تو دستت بشور خودت بنداز بند رخت یا رو شوفاژ برار خشک شه 

لباسارو روی بند تا کن بزار سرجاشون

لباس کهنه رو دستمال کن یا بنداز برن جا اشغال نکن 

یک سبد مخصوص اسباب‌بازی داشته بازی با پسرت زود بعد بازی کردن جمع کنید 

هر شب قبل خواب ظرف ها و روی گاز و هود پ سرویس بهداشتی رو مرتب و تمیز کن