2777
2789
عنوان

چرا هیچ وقت هیچکی از دوستان به من پیام نمیده شما هم همین مشکلو دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 25 پست
نه البته منم زیاد پیام نمیدم

چقدر رابطه داری باهاشون

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بهم پیام نمیدن و اصلا برام مهم نیست . ارامش خاطر خودم مهمتره. دوست کتاب و خانوادم

آره درستش هم همینه و منم از ته قلبم معتقدم 

ولی باز میگم شاید من آدم جذابی نیستم 

چون دیدم که با کسای دیگه بیشتر رابطه دارن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

آره درستش هم همینه و منم از ته قلبم معتقدم ولی باز میگم شاید من آدم جذابی نیستم چون دیدم که با کسای ...

منم همین حسو دارم و‌همین شرایطو دارم 

اوایل  خیلی غصه میخوردم اما الان عادت کردم به تنهایی خودم

باشگا میرم درس میخونم زبان میخونم وقتم پره یجورایی

♥️♥️

آره درستش هم همینه و منم از ته قلبم معتقدم ولی باز میگم شاید من آدم جذابی نیستم چون دیدم که با کسای ...

اینطور نیست بر عکس من خوشکلتر از اونام و دیدم یه وقتایی حسادت کردن بهم. ولی خب واقعا تنهایی خوبه . تنهایی رو دوست دارم .عادت دارم بهش . دوست ندارم کسی هم ازم زیاد بدونه همون بهتر که دوست صمیمی نداشته باشم . یه وقتایی که ازم از زندگی میپرسن عصبی میشم من به نکیر و منکر هم جواب پس نمیدم که به اینا ادما باید جواب پس بدم (حرف من به مامانم).

ادما چه دوست چه دشمن جز ضرر هیچی نیستن و عزیزم باید یا کارت داشته باشن که بیان سراغت . یا هم جنس خودشون باشی و .... هر کاری کنی مثل اونا که تو جمعشون باشی. پس همون بهتر تنها باشی

من فقط با یکی دوتا دوستای صمیمیم هرروز معمولا حرف میزنیم و پیام میدیم بقیه نه، یه سری دوستام ک شدن ستاره سهیل دیگه پیداشون هم نیس و نه میبینمشون نه پیامی میدن فامیلامم همینطور فقط با دوتا خاله هام گاهی حرف میزنیم همین بقیه رو اگه مراسمی عروسی مهمونی ختمی چیزی باشه همو ببینیم یا عید به عید بریم خونه بعضیاشون