2777
2789

وا چند سالته متاهلی یا مجرد چرا ناامیدی

اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن  تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش  بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشی بعضی وقت ها  حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشه هر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چند سالته متاهلی یا مجرد چرا ناامیدی

متاهلم . خیلی ناامیدم نه دوستی دارم که باهاش درد ودل کنم نه با خانوادم راحتم باهر کی دوستی کردم شوهرم رابطمو بهم زد الان خیلی تنهام 

متاهلم . خیلی ناامیدم نه دوستی دارم که باهاش درد ودل کنم نه با خانوادم راحتم باهر کی دوستی کردم شوهر ...

دوست کیلو چنده خودت خوش باش 

بیشتر دوستا فقط واسه منفعتن

هیچ کس جز خود ادم و اطرافیان ادم  خوبی ادمو نمیخاد

بهترین دوست ادم کتابه

اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن  تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش  بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشی بعضی وقت ها  حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشه هر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش

اگه اسی جان به اطرافت بیشتر توجه کنی میبینی همهمشکل دارن منم مثل تو بودم حتی میخاستم جدا شم ولی دیدم اطرافیانم کمی بیشتر تو زندگیشون با دقت نگاه میکردن اونجوریام که زندگی میکنن نیستن خیلی مشکلای زیادی دارن ولی به روی خودشون نمیارن

چرا اینکارو میکنه

نمیدونم همش میخواد آدم تنهایی باشم بهش شدیدا وابستم از لچگی کنارش بودم الان خیلی سخته جدایی ازش برام خیلی بهم بی محلی میکنه از طرفی خیلی تنهام  خیلی احساس میکنم حسود هم هست اصلا دوست نداره با دوستام بیرون برم الان همشون رفتارهای شوهرمو که دیدن تنهام گذاشتن