2777
2789
عنوان

پرستیژ پرستاری چطوره؟

547 بازدید | 51 پست

سلام خانوما .چند وقت دیگع نتایج میاد و من بین فرهنگیان و پرستاری موندم .خیلییی به پزشکی علاقه دارم ولی خب میدونم نمیشع امسال یکم کم کاری کردم و دیگه نمیخوام بمونم پشت کنکور .میخوام یا پرستاری برم یا فرهنگیان .اصلا از محیط مدرسه و دانشگاه فرهنگیان  هوشم نمیاد ولی بخاطر مزایاش و حقوقی ک دوران دانشجویی میدن شک دارم برم یا نه .

عاشق محیط بیمارستان و کمک کردن به بقیه ام کلا کارای درمانی رو دوست دارم .از دانشگاه علوم پزشکی هم خیلی خوشم میاد .حالا بنطرتون پرستیژ کدوم بالاتره؟

از اونجایی ک به پزشکی علاقه دارم خب پرستاری خیلی شبیه تره بهش .

قطعا همه علوم پزشکیا پرستیژشون خیلی بیشتر از معلمی 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه پس ❤😂

البته اینکه خودم ماما ام  بی تاثیر توی این جواب دادنم نیست 🤣

ولی بی  شوخی خیلی مردم به ماها لطف دارن و خیلییییی احترام میزارن 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

من خودم علوم پزشکی بودم خواهرم فرهنگیان.خواهش میکنم اکر علاقه به معلمی نداری واقعا فرهنگیان نرو چون دوروز دیگه معلمی بی حوصله و بی اشتیاق میشی.اگر روحیه کار تو بیمارستان داری حتما برو پرستاری

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

من باشم بین پرستاری و فرهنگیان صد در صد فرهنگیان رو انتخاب میکنم  

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁