2777
2789
عنوان

پرستیژ پرستاری چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم علوم پزشکی بودم خواهرم فرهنگیان.خواهش میکنم اکر علاقه به معلمی نداری واقعا فرهنگیان نرو چون ...

خیلی دوست دارم بیمارستانو .واقعا سخته برام آموزش دادن یه چیزی به بقیه

خیلی دوست دارم بیمارستانو .واقعا سخته برام آموزش دادن یه چیزی به بقیه

پس اصلا سراغ فرهنگیان نرو .حق الناسه.ی معلم میتونه اینده ی بچه رو تغییر بده .وقتی علاقه نداری اصلااااا بهش فکر نکن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
پس اصلا سراغ فرهنگیان نرو .حق الناسه.ی معلم میتونه اینده ی بچه رو تغییر بده .وقتی علاقه نداری اصلااا ...

بله دقیقا میدونم بعد دوسال خیلی بی انگیزه میشم هم خودم بیچاره میشم هم کسایی ک قراره من دبیرشون بشم

اگه مشکل مالی داری ساپورتم نمیشی فرهنگیان  ولی اگه تو این قضیه اکی هستی برو پی علاقت

مشکل مالی ک ولی خب در نظر دارم یه کارایی هم کنم دوران دانشجویی 

خب خیلی مهمه از نظر من .هر کس یه ملاک هایی داره برای انتخاب شغلش

من کاملا تجربه و درک کردم ک پرستارها از لحاظ مقایسه خودشون با پزشکا تو محیط کار خیلی لطمه میخورن

بشدت روحیه و اعتماد ب نفسشون میاد پایین وقتی میبینن یکی هم سن و سال خودش بفرض پزشک بخش و باید تحت خواسته و نظر اون باشه و شان و جایگاه و احترامی ک پزشک داره کجاااااا و نگاه بالا به پایین پزشک ب پرستار کجا

کم نیستن پرستارهایی ک استعفا دادن و رفتن ک بخونن و پزشکی بیارن

ولی دبیری خیلی بهتره بنظرم.خدماتی ک ارائه میدی ب نسبت بالاتره محیط کار تمیز و جایگاهت هم حفظ میشه