2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم انجام داده واقعا عالیه خیلیییییییییی خوبه داداشم رسماً کچل شده بود الان ریزشش خیلییییییی کم ش ...

چند وقته میره ؟ چند جلسس یعنی 

و اینکه پر داره میشه موهاش؟

چند وقته میره ؟ چند جلسس یعنی و اینکه پر داره میشه موهاش؟

تقریبا شش ماه ، ریزشش از یه مشت موی پر رسیده به دو سه تا تار مو دیگه چی شده 

موهاش نرمتر شده خودش میگه که حس میکنه مو جدید در اورده بالاخره این یه پروسه طولانی مدته باید صبور باشی برای بعضی ها هم مثل این دوستمون که میگن بدتر شد نمیسازه 

من خودم میخام انجام بدم

تقریبا شش ماه ، ریزشش از یه مشت موی پر رسیده به دو سه تا تار مو دیگه چی شده موهاش نرمتر شده خودش میگ ...

چرا ۶ ماه فقط

من پرسیدم دورش گفت ۴ ماهه هر ماه میای میزنی ی جلسه و بعدش هر شیش ماه ی بار جلسه تثبیتیه 

پس موهم ادم در میاره ، فقط ی سوال اینه داداشتون چند وقت بود موهاشون ریخته بود ؟میگن ی گلدن تایم داره رشد دوباره ی مو

چرا ۶ ماه فقطمن پرسیدم دورش گفت ۴ ماهه هر ماه میای میزنی ی جلسه و بعدش هر شیش ماه ی بار جلسه تثبیتیه ...

درسته ولی منشی کلینیک گفت هر ماه نیا میتونی مثلا هر ۵۰ روز بیای گفت تاثیرش فرق نمیکنه میخواد عجله کنی بخاطر همین طول کشید 

اره اول ریزش قطع میشه بعدش رویش کم کم شروع میشه 

بله هر شیش ماه یه دور باید بریم

موهای داداشم در عرض شش ماه بخاطر قطع مصرف ماینوکسیدیل ریزش خیلییی شدید گرفت 

اول ماینوکسیدیل استفاده میکرد چند ماه بعد قطع کرد کل موهاش ریخت

درسته ولی منشی کلینیک گفت هر ماه نیا میتونی مثلا هر ۵۰ روز بیای گفت تاثیرش فرق نمیکنه میخواد عجله کن ...

ماینوکسیدیل اره تا اخر عمر باید بزنی ، قطعش کنی هرچی درومده بود میریزه ، پس این پی ار پی جواب بود براش ، میخوام منم برم امیدوارم جواب بده موهام پرپشت شن 

ماینوکسیدیل اره تا اخر عمر باید بزنی ، قطعش کنی هرچی درومده بود میریزه ، پس این پی ار پی جواب بود بر ...

اره خوب جواب داده 

انشالله به نتیجه دلخواهت برسی عزیزم 🫶🏻🫂