2777
2789

دوستان هتل سه ستاره خوب در مشهد میشه معرفی کنید یا کلا هر هتلی در این رنج یا پایین تر که خودتون رضایت داشتید . از فضای اتاق و غذا و... 

ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نهار و شام؟  قیمت چند؟

نمیدونم 

ما رفته بودیم مشعد ما تو یک سوئیت خیلی ضایع بودیم از کنار هتل اطلس گذشتیم خیلی شیک بود خیلیییییییی رفتیم برای کنجکاو رفتیم سرک کشیدم فوق العاده بود 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 
نمیدونم  ما رفته بودیم مشعد ما تو یک سوئیت خیلی ضایع بودیم از کنار هتل اطلس گذشتیم خیلی شیک بو ...

ما داریم با تور میریم . سه ساعته مرتب در حال پیگیری و بالا پایین کردن هتل هام مغزم هنگ کرده . تو بخش نظرات هتل ها هم  که هر کی یه چیزی گفته 😥😥

اطلس ک ۵ ستارس

نمی دونم والا؛ ولی بنظر من هتل باید کنار حرم باشه حداکثر پیاده رویش یه ربع باشه چون تابستونه واقعن اذیت کنندس؛ البته میشه جای دور هم گرفت دیگه مدام باید دنبال اسنپ و تاکسی باشی

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
ما داریم با تور میریم . سه ساعته مرتب در حال پیگیری و بالا پایین کردن هتل هام مغزم هنگ کرده . تو بخش ...

تو سایت دیوار مشهد بزن آگهی زیاده؛ 

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲