2777
2789

بچه ها چند روز طول میکشه شناسنامه ضامن تو بانک بمونه؟بابام ضامن همکارش شده الان شناسنامه اشو میخوایم ولی همکارش میگه برای کسری از حقوق لازمه فعلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان عزیز

اپلیکیشن7030رو دانلود کنید وبسته های اینترنت و حتی پرداخت قبوض رو با اطمینان کامل پرداخت کنید😍

و حتی کسب درامد کنید!!!! با زیر مجوعه هات پول جمع کن هر چی زیر مجموعه هات بسته اینترنتی یا قبض بخرن ب تو پورسانت تعلق میگیره.هم کارای روزانتو انجام بده مثل بسته خریدن و قبوض پرداهت کردن وغیره....هم ی پولی دربیار ضرر نمیکنی

برای ثبت نام و …..

1. اپلیکیشن رو دانلود و روی سیستم خود نصب کنید

2. بعد دریافت اپیکیشن به قسمت ثبت نام رفته و شماره موبایل خود در کادر اول رمز شخصی خود را در کادر سوم

( و در کادر سوم معرف خود ک مفتخرم شمارو ب این اپلیکیشن دعوت کنم

شماره ی رو وارد کرده و ثبت نام رو کامل کنید

نکته مهم ( شماره یا کدمعرف mah۳۸هست😍 کد معرف حتما بزنید چون نمیتونید وارد  بشید

فقط روزی صد ثانیه وقت بزاریدب درامد برسید..... 30 درصد هر خریداتون ب خودتون تعلق میگیره

درست اولش ناچیزه اما با مجموعه گیریتون درامد خوبی کسب میکنید اگه میتونید نصب کنید یا یکم تحقیق کنید در موردش.......تشکرمندم فقط یادتون نره کد معرف بزنید (😚😚)(mah38)    ........امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم