2777
2789

که انقدر امار طلاق،

امار خیانت

امارتقلب 

بالارفته 

احترام به دیگران ،همسایه،فامیل،بزرگتر کم شده

خیلی نگران نسلهای اینده شدم دوره های قبلی ادما ساده تر بودن کجارو اشتباه رفتیم؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

ازادی در انجام رفتار و حرکات 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا اشتباه کردن که فکر کردن زنی که شغل داره ارزشش بیشتر از زن خانه دار هست و اشتغال مادر و ارزش کردن، دیگه وقت برای تربیت نمیمونه ، همه چیز عجله ای میشه، مادری که صبر نداره، فرزندشم صبر نداره و جامعه این شد که میبینید…

برعکس داری فکر میکنی بنظرم الانه که تازه داره روی واقعی خودش نشون میده هر نسل و شرایطی با توجه به نیازهای خودت بعضی اخلاقیات بروز میده یا شکل میگیره 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

همینکه که دیگ دور هم نمیشینن حرف بزنن

کانون خانواده از هم پاشیده 

اصالت از بین رفته 

انگار دگ قانون ها توی خانواده ها نیست 

همینکه که محبت بیش از حد میکنن و اصلا بچه رو کنترل نمیکنن 

باید هم کنترل بالا باشه 

هم محبت بالا باشه 

بعضی دلسوزی ها همون ظلم به بچس

فقط بحث ایران نیست من حس میکنم فرد محوری زیاد شده تو همه جهان اینا نتیجه چیه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اونجا اشتباه کردن که فکر کردن زنی که شغل داره ارزشش بیشتر از زن خانه دار هست و اشتغال مادر و ارزش کر ...

اره انگار اینم موثر هست مادر کانون ارامش بودقبلا

امروز داشتم فکر میکردم ما آدمای معمولی داریم محکوم میشیم به شکست چقدر غصه خوردم هر کی پولداره و امتیاز  داره خوشبخته 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

دنیا داره ترسناک میشه یا من اینجوری فکر میکنم؟