2777
2789

من بخاطر کرونا عروسی نگرفتم و اتلیه هم نرفتم یکم پول داریم بنظرتون برم اتلیه یا مشهد

هم دوس دارم عکس بالباس عروس داشته باشم

هم دلم هوای مشهد کرده 

خودتون رو بزارین جای من🥺

تعداد رای : 55
نظرسنجی
آتلیه
32
58%
مشهد
23
41%
🖤🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
پولم نمیرسه مشهد کم کم ۲۰ تومن میخواد  آتلیه هم ۱۰

مشهد ۲۰تومن می خواد .مگه می خوای بری تور ترکیه .

خوب عزبزم دونفرید یه هتل خوب هم که بریددو روز  بدون هواپیما با قطار یا اتوبوس به دوتاش می رسی .

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
پولم نمیرسه مشهد کم کم ۲۰ تومن میخواد  آتلیه هم ۱۰

مگه کدوم شهر هستید

بهترین هتل ۵ستاره مشهد نفری ۸۰۰تومنه ۱ شب

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
مگه کدوم شهر هستید بهترین هتل ۵ستاره مشهد نفری ۸۰۰تومنه ۱ شب

انگار می خواد بره ترکیه ..

مگه کدوم شهر هستید بهترین هتل ۵ستاره مشهد نفری ۸۰۰تومنه ۱ شب

بهترین هتل مشهد یک تخته اش الان ۲ ملیونه

دو تخته بخواد بگیره ی اتاق خوب شبی ۴ تومنه فقط هم با صبحانه 

ناهار و شام و ماساژ و استخر خانوادگی و طرقبه شاندیز و خرید و تفریح هم در نظر بگیر 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎