2777
2789

الان ۱۷ ینی امروز پریود شدم سیکلش چجوریه؟؟؟ تازه من پریودیامم سه روزه اس فقط میشا بگین سیکلش چی میشه

درمانگر ذهن و روح😌💜

برای افراد مختلف متفاوته از ۲۸ روزه تا ۳۶ روزه متغییره

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

فرقی نمیکنه ۳ روزه پاک بشید یا ۵ یا ۷ روزه روز اول از آغاز پریود تا پریود بعدی محاسبه میشه 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولش یا پایانش که تموم میشه 

از روز اول خونریزی تا شروع خونریزی بعدی یه دوره محاسبه میشه گلم 

مرسی عزیزم😍😍

خواهش میکنم عزیزم . برای اینکه همیشه  مدیریت عادت ماهانه ات دستت باشه میتونی برنامه my calendar رو هم نصب کنی