2777
2789
عنوان

تجربههه هاتون بیاین صحبت کنیمم

340 بازدید | 60 پست

سلاممم 

حالتو چطورههه

از تجربه هاتون بگید در طول زندگی شاید بدرد کسی خورد 

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

خودممم

هیچوقت ب حرف هیچکس اهمیت نمیدم و نزارم بقیه ناراحتم کنم .هرچی دوسدارم بپوشم چون فقط ی بااار زندگی میکنم

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگیتون هر اشتباهی رو نکنید

بعضی اشتباهات همه زندگیتون رو نابود میکنه

مثل من

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
تجربه ی چی

مثلا از چ کاریشیمونی ک بقیه اون کارونکنن

تو زندگیتون هر اشتباهی رو نکنید بعضی اشتباهات همه زندگیتون رو نابود میکنهمثل مت

👌👌

هرچیزی ارزش تجربه کردن ندارن وقتت تلف میشه و گاهی به بی راه کشیده میشی....و از تجربه های دیگران استف ...

اره واقعاان 👌

اینقد الان تپش قلب دارم و بدنم از داخل میلرزه که هیچی یادم نمیاد.  خسته ام

اخی عزیزمممم چرا🥺

ب هیچکس تو زندگیتون اعتماد نکنید 

هیچکسسسسسس

دوست صمیمی داشتم عین خواهر بود برام با خواستگارم که تا بله برون پیش رفتیم رفیق شد و همه چیمونو پاشید از هم 

اولش باهاش رفیق شد بعد طرف از این آدما بود ک ازدواجی بود عقد کردن و چند وقت دیگم عروسیشه موندم چرا دوست صمیمیم باهام اینکارو کرد 

با ی تماس اینقدر تو گوش خواستگارم خونده بود ک خواستگارم زنگ زد با یه تماس کلا بله برون و هرچی بین خانواده ها اتفاق افتاده بودو کنسل کرد 

یاد گرفتم سکوت کنم......تو جمع نظر ندم.......هیچ چیز از زندگیم به کسی نگم.....هیچی.....حتی نگم شام چی خوردم......بذار فکر کنن آدم بدبخته.......اصلا مهم نیست.......غیبت همش انرژی منفیه.......تا این سن اینارو یاد گرفتم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد