بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلا باشگاه میرفتم کلاس رانندگی میرفتمکلاسای دانشگاهم به راهبود ولی این سه ماه به شدت روزمره شده
ببین به نظرم اینکه از کارایی که توی روز میکنی لذت ببری یعنی از روزمره خارج شدی و نیاز نیست چیز خیلی خاص یا جدیدی باشه، مثلا امروز از غذایی که پختی، از جملهی محبت آمیزی که از کسی که دوسش داری شنیدی، از چای بعدازظهر که خستگیت رو در کرد، از کوچکترین پیشرفتی که توی حرفهت، درست یا غیره کردی لذت ببری زندگی خیلی قشنگ تر میشه. به قول شاعر زندگی در لحظه هاست
میدونی من خیلی ضربه خوردم از نزدیکا خیلی تنها کار مفیدی که کردم قطع ارتباط کردمخانواده مادریم هم ازم ...
منم ب خدا.ازهمه ضربه خوردم به هرکی خوبی کردم بهم بدی کردومنم تنهاکاری که کردم دور وبرموبدون سرو صداخلوت کردم حتی هیچ دوستی ندارم واقعاسخته.ازصب تاشب توخونه فقط کارکنی وجایی هم نباشه بری خونه پدرشوهرمم زبادحال نمیکنم