2777
2789
عنوان

چجوری زندگیمو از روزمرگی خارج کنم

170 بازدید | 13 پست

🫠ایده بدین که خسته شدم از روزمرگی

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

من تازه شروع به کار کردم

ولی گاهی اوقات پشیمون میشم

دلم تنگ میشه برای روزمرگی هام

ارامش داره بدون استرس

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

باید بری سر کار با ادما برخورد داشته باشی 

بعد هر روز برا خودت برنامه ی یه جا رو بچینی 

مثلا یه روز پاساژ گردی. به روز خونه ب ابن خاله. اون خاله 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری سر کار با ادما برخورد داشته باشی بعد هر روز برا خودت برنامه ی یه جا رو بچینی مثلا یه روز پ ...

با خانواده پدری زیاد تعامل ندارم 

ارتباطمو با اقوام کم کردم

نهایت یه خونه مادرشوهر برم 🥲 یا ماهی یه بار خونه دوستی کسی

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

من تازه شروع به کار کردمولی گاهی اوقات پشیمون میشمدلم تنگ میشه برای روزمرگی هامارامش داره بدون استرس

ببین روزمره شدن واقعا بده 

همه روزا تکراری خسته کننده

با خانواده پدری زیاد تعامل ندارم ارتباطمو با اقوام کم کردمنهایت یه خونه مادرشوهر برم 🥲 یا ماهی یه ب ...

منم خسته شوم ازروزمرگی.حالت افسردکی گرفتم دیگه زمان مهمونی رفتن نیست منم گه گداری خونه پدرشوهرم اینامیرم

اینکه از روزمره ت لذت ببری و سعی کنی قشنگش کنی...

قبلا باشگاه میرفتم کلاس رانندگی میرفتم

کلاسای دانشگاهم به راه

بود ولی این سه ماه به شدت روزمره شده 

منم خسته شوم ازروزمرگی.حالت افسردکی گرفتم دیگه زمان مهمونی رفتن نیست منم گه گداری خونه پدرشوهرم اینا ...

میدونی من خیلی ضربه خوردم از نزدیکا خیلی تنها کار مفیدی که کردم قطع ارتباط کردم

خانواده مادریم هم ازم دورن

یا خونه خودمونم یا خونه مادرشوهرم

🥲

قبلا باشگاه میرفتم کلاس رانندگی میرفتمکلاسای دانشگاهم به راهبود ولی این سه ماه به شدت روزمره شده

ببین به نظرم اینکه از کارایی که توی روز میکنی لذت ببری یعنی از روزمره خارج شدی و نیاز نیست چیز خیلی خاص یا جدیدی باشه، مثلا امروز از غذایی که پختی، از جمله‌ی محبت آمیزی که از کسی که دوسش داری شنیدی، از چای بعدازظهر که خستگی‌ت رو در کرد، از کوچکترین پیشرفتی که توی حرفه‌ت، درست یا غیره کردی لذت ببری زندگی خیلی قشنگ تر میشه. به قول شاعر زندگی در لحظه هاست 

میدونی من خیلی ضربه خوردم از نزدیکا خیلی تنها کار مفیدی که کردم قطع ارتباط کردمخانواده مادریم هم ازم ...

منم ب خدا.ازهمه ضربه خوردم به هرکی خوبی کردم بهم بدی کردومنم تنهاکاری که کردم دور وبرموبدون سرو صداخلوت کردم حتی هیچ دوستی ندارم واقعاسخته.ازصب تاشب توخونه فقط کارکنی وجایی هم نباشه بری خونه پدرشوهرمم زبادحال نمیکنم