2777
2789

بچه ها من در ماه دوبار پریود میشم این ماه وسط سیکلم ک پریود شدم فقط ی روز خون اومد رفتم دکتر وقت ای یو ای داد درست روز پریود بعدیم ای یو ای انجام دادم الان دوروزه ک انجام دادم اما الان لکه قهوای میبینم با وجود شیاف🥺🥺ینی دارم پریود میشم؟ 

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید لانه گزینی باشه منم صب آزم منفی شد غروب لک دیدم داره میاد

وایی تویی روز چندمت از دادی؟ 

شاید لانه گزینی باشه منم صب آزم منفی شد غروب لک دیدم داره میاد

ن بابا مطمنم ماله پریوده کاش حداقل ب ۱۵ روز میرسید 😭😭

اره منم رفتیم سانس بعدی دوباره😐😂 روز هفدهم برام بتا تیتر نوشته بودن

تروخدا چیکار کنیم دیگ چرا این انتظار تمومی نداره😭😭😭😭

ن بابا مطمنم ماله پریوده کاش حداقل ب ۱۵ روز میرسید 😭😭

منم صبح حالم بود رفتم دکتر بهم ارامبخش داد چون با حال بد نمیشه روند درمانو ادامه داد الان خیلی خوشحالم بهت توصیه میکنم بخوری و بیخیال باشی شوهرمم حالش بد بود به اونم یدونه دادم به کف پات ک لک اومد بزار بیاد بابا کاری نمیشه کرد منک باز دوفاستون خوردم جلوی چیز شدن رو بگیرم بیفته بعد عید قربان😂😂😂

منم صبح حالم بود رفتم دکتر بهم ارامبخش داد چون با حال بد نمیشه روند درمانو ادامه داد الان خیلی خوشحا ...

اخ حوصله ادامه درمانو ندارم بیخیالم نمیتونم بشم

پست قبلی گفتم تاپیک اخریامو بخون از تو بدتر بودم ما ک همون روند اقدام طبیعی پیش میریم شما مشکلتون ...

من رحمم دوشاخس تنبلیم دارم شما ای یو ای کرده بودین؟