2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 81 پست
لعنت به تنبون های شل!!!!  همه مقصر شدن جز اصل کاری ؟!  میخوای بگیر بندازش تو قفس یا ک ...

اینجا از بچه کوچیک تا پیرمرد ۸۰ سال با اینستا تحریک میشن...

مردم هم که چشمشون پر شده...هر روز بر بی بند وباری می افزایند...

ای کاش مدیران پیج های خراب رو به اشد مجازات برسونن 

❤❤❤
نمیدونم چی بگم ولی زن باید سعی کنه خودش چشه شوهرشو پر کنه از این چیزا که نره سراغه عکس و فیلمای اینج ...

مردی که بخاد بره جلوش جنیفر هم باشی میره والا مردایی میشناسم خودشون به چه خوشگلی به چه پاکی زناشونم ساده حتی قیافه درست حسابیم ندارن ولی شانس دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا از بچه کوچیک تا پیرمرد ۸۰ سال با اینستا تحریک میشن... مردم هم که چشمشون پر شده...هر روز بر بی ...

الگوریتم اینستا طوری هست که به هر پستی علاقه داشته باشی و دنبال کن 

همون موضوع میاد تو اکسپورت 

پس تقصیر اینستا نیست 

مشکل جای دیگه است دوست عزیز 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔
ای کاش یه کمپین را بندازن...برا فیلت ر شدن اینستا... لعنت به اینستا  لعنت به فیل تر شکن ها... ...

آهان://لعنت ب همه چی جز شوهر هرز شما ک نمی تونعه خدشو مدیریت کنه عیاش نباشه هرزگی نکنه؟ انقد تقصیر چیزای پیش پا افتاده نندازین اینا فق وسیله ن اینام نباشن هرزا ی راه حضوری بر هرزگی پیدا می کنن://

راست میگی یعنی طلاق بگیرم از این هیز عوضی

فکر نکنی فقط شوهر تو هست بقیه هم همین مشکل رو دارن یکی مثل من و تو ناراحت میشه یکی هم با شوهرش همراهی میکنه...

با طلاق فقط عذاب خودت رو زیاد میکنی گلم

❤❤❤
اره عزیزم 

مواظب اون باش خودتو دار نزن😂❤️

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده