2777
2789

35ساله ها هم بگن به کجاها رسیدن و در چه حالین

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاعدتن تا اون موقع دفترمو تاسیس کردم 

دخترم هفت هشت سالشه 

ارشدمم گرفتم 

مهر نظام امم گرفتم 

باقیشم خدا بزرگه

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

با توکل به خدا ۳۵ سالگی کارمند بهداشتم ، پسرامم ۱۰ سالشونه 😍 همسرمم اونه ک خواستمش 💓 میشه برام دعا کنید ؟😍

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 

اصلا تصمیم ازدواج ندارم

اما اگ واقعن عاشق شدم و عاشقم شد

احتمالا متاهلم و ی دختر شاید داشتع باشم

دکترای تخصصیم رو گرفتم و توی شمال و ی خونع ی رو ب دریا دارم با ارامش زندگیمو ادامع میدم

اونقدر راحت میتونم آدمارو از زندگیم حذف کنم،که این موضوع گاهی خودمم میترسونه:)                                و لعنت بر کسانی ک مارا 

هیچ کاری 

چون دارم بچه داری میکنم 

شاغل مربی و بازیکن یه رشته ای بودم همه رفته کنار شدم مامان خونه !

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من 33سالمه از اینکه درس خوندم و هیچ چی نشدم دق میکنم

ببخشید رشتتون چی بود ؟

اگه دوست داشتین بگین  

امام زمانم قربونت برم   آخه تو چ قدر خوبی .. جانم به فدایت آقا جان ......بیا یه چیزی یادت بدم واسه استجابت دعا          قبل دعا کردن امام زمان رو به مادرش فاطمه زهرا (ع)و امام حسین (ع)و امام رضا(ع) قسم بده که دعاتون مستجاب کنه //////دوم اینکه خدا رو به کارهای خوبتون قسم بدین تا اجابت کنه دعاتون عزیز  اگه دعاتون مستجاب شد یه دعایی هم واسه من کن ....... الهی که حاجت روا بشی ....

الان ۲۳ سالمه اوووم بنظرم یه تتوارتیست موفق شدم (فک نکنم بشه خونه و ماشین بخرم با پول خودم چون یجوری شده جو که نمیشه😬 ) احتمالا ازدواج کردم ولی بچه ندارم… و همینجوری دارم رو به جلو میرم✨