2777
2789
عنوان

دخالت کردن مادرشوهر بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 37 پست
چی بگم والا اومد بالا ی دعوایی راه انداخت، آخه همسرم قبلا نامزد داشت دختر خاله اش بود تا ی چی میشه م ...

توام بگو خیلی ببخشید ریدم دهن مهسات،تا دیگه غلط کنه اسمش رو جلوی تو بیاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا اومد بالا ی دعوایی راه انداخت، آخه همسرم قبلا نامزد داشت دختر خاله اش بود تا ی چی میشه م ...

مادر شوهرت اخلاق خوبی نداره  سعی کن  خود و خوراک رو جدا کنی ک هرسری دعوا نداشته باشی 

خدایا شکرت. 

خیلی بی زبونی میگفتی مهسا خووووب بود از پسرت جدا نمیشد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

وا جداگفت عجبا، به اقات بگو حتما، بهش هم بگو اول زندگیمونه اصلا ازاین خبراوردناخوشم نمیاد ولی بدون من نمیتونم یکجابااینازندگی کنم یاباید همه چیممون جداشه میخوام زندگی خودمو داشته باشم

فقط یه کاری کن خورد و خوراکتون رو جدا کن 

کلا هر خرجی که باهم دارید 

خونه یکی بودن خوب نیس میبینی که هزار تا دخالت پیش میاد بعدم اعصاب خودت بهم میخوره 

مستقل باشید میبینی چه لذتی داره دیگه کسی جرأت نمیکنه در مورد پول و غیره حرف بزنه 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
مگه پدر شوهرت زنده نیست چرا خرج تون یکی هست 

چرا زنده س، چون اینجا اکثرن اینطورین تا یکی دوسال با خانواده ی همسر خورد و خوراک شوم یکیه ک پسرشون پول جمع کنه اصلا نمیزارن پسر مسئولیت قبول کنه

هرچیز ک در جُستن آنی،آنی❤️
والا همونو بگو هربار هرکیم میگ اخماش می‌ره تو هم، همه کاراشم میکنم

مادر شوهر منم همین لود البته خوراک و پخت و پز همیشه  جدا بود   هر وقت خواهرم میومد   چند روز اخلاق نداشت

خدایا شکرت. 
چرا زنده س، چون اینجا اکثرن اینطورین تا یکی دوسال با خانواده ی همسر خورد و خوراک شوم یکیه ک پسرشون پ ...

چقدر بد مگه کجایید

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
اگ میتونی خونتو جدا کن شوهرت قبول میکن برین یه جا دیگ خونه بگیرین زندگیتون خراب میش 

خونه مون جداس طبقه بالاشونه بهترین خونه رو داریم شوهرم خودش ساخته، فقط خورد و خوراک مون یکیه، البته مشکلی هم ندارم فقط میگم دخالت نکنه

بااین مادرشوهر مستقل بشید بهتره اگه خونه هم دوطبقه اس کلا جداشید خورد خوراک جدا کن حتما اینجوری دخال ...

کلن تو زندگی همه دخالت می‌کنه تو زندگی داداشاشم ک چقد خرج میکنن و فلان

میگفتی نه نمیخوام شما  زحمت بیوفتین مهمون خودمونه وظیفه ی خودمونه خرج بدیم

آره دقیقا گفتم میگ ن چرا دینار هارو دادین دوستش برد زد ب کارت از ما میگرفتی، فقط دوس داره محتاجش باشسم