بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر منم فقط شیرخشک میخورد یه مدت بیخیالی طی کردم الان خوب شده.زیاد پاپیچش نشین فقط جلوش با اشتها غذا بخورین مخصوصا بچه ها اگه غذا خوردن همو ببینن ترغیب میشن.پسر من وقتی میریم پیک نیک یا رستوران خیلی خوشش میاد اینجوری ترغیب شد به غذا خوردن هروقت هم نمیخوره میکم باشه نخور اولا حرص میخوردم بعد دیدم فقط خودم دارم داغون میکنم از طرفی هم هرکاری میکردم غذا نمیخورد واسش عصبانی میشدم اونم گریه میکرد دیگه بیخبال شدم.
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
نمیدونم امروز رفته بودم خونه خواهرم داشت برام تعریف میکرد
خوب میشه. دوره ای بی اشتها و بد غذا میشن. سعی کنه بیشتر غذاهای انگشتی که با دیت بتونه برداره براش درست کنه. ماکارونی فرمی. مرغ تکه تکه. سبزیجات. سیب زمینی اینا. خیلی هم بهش اصرار نکنه. هله هوله هم نخره ی مدت
❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️ 🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩 💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
هیچی نمیخوره یعنی؟؟؟؟؟؟!!!!! هیچ غذا و خوراکی دوس نداره؟؟؟؟؟!!!! خیلی برام عجیبه، مگه ...
اره میشه پسر من یمدت اینجوری بودنه اینکه هیچی نخوره ولی خب فقط شیرخشک میخورد و بستنی و نون.ولی خب اینا که نشد غذا.بچه توی سن رشد باید غذا بخوره بعدش کم کم خوب شد ولی میوه نمیخورد.الان خداروشکر خوب شده میوه هم میخوره
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.