2777
2789

سلام سنی ندارم اما چندساله بچه دار نمیشم.

یدونه سقط داشتم اونم توخونه بوده ودکتروسونو نرفتم که تو بیمم ثبت شده باشه

یه iui منفی داشتم همین امسال با یه عالمه سـونو واسه سایز فولیکول. 

ویه عمل لاپراسکوپی تشخیصی وعکس رنگی رحم که میگه جفت لولهام بسته بوده بعدیکیش بازشده

با یه پرونده تحت نظرپزشکم که نوشته3سال مشکل نازایی دارم وحدودا داروهامو نوشته وivf تجویز کرده که نشد داروهامو بگیرم وivfکنم.....

باتوجه به اینایی که گفتم بنظرتون چه قلدی کنم که دادگاه رای به نفع شوهر ظالمم نده....

دارم آتیش میگیرم

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)

نازایی حق ازدواج به مرد نمیده عزیزم.با وکیل حتما مشورت کن بگه چیکار کنی.من بودم که مهریه اجرا میذ اشتم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دادگاه به نفعش رای بده قصدت چیه ؟

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
نیم درصد فکر کن  بخوام باهاش ادامه بدم...

راستش متوجه نشدم

الان شما نازایی داری اقا رفته طلاق بگیره؟ یا بخاطر نازایی میخواد باهات باشه؟

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
نازایی حق ازدواج به مرد نمیده عزیزم.با وکیل حتما مشورت کن بگه چیکار کنی.من بودم که مهریه اجرا میذ اش ...

برو سند ازدواج وبخون

نوشته اگه زوجین بیشتر از5سال ازدواج کرده باشن بچه دارنشن میتونن جدا شن

شوهری که میخاد ازاین پرونده برای طلاق استفاده کنه میخای چیکار طلاق بگیر خودت راحت کن .انسان نیست به ...

دردم اینه میگه طلاق نمیدم رضایت از دادگاه میخواد بگیره واسه زن دوم زیر سرش بلند شده برو تاپیکای قبلو بخون

برو سند ازدواج وبخون نوشته اگه زوجین بیشتر از5سال ازدواج کرده باشن بچه دارنشن میتونن جدا شن

خب میتونن جداشن خودت جواب خودتو دادی.اجازه ازدواج نداره!مرد با وجود داشتن زن فقط زمانی اجازه ازدواج مجدد پیدا میکنه که زنش ناشزه شده باشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌