2777
2789
عنوان

با شوهری که دست بزن داره و امروز کتکم زده چجور برخورد کنم ؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20182 بازدید | 147 پست
ن شمااشتباه نکردی کاملا درست گفتی فقط این خانم شرایطشو نداره

آخه دلم میسوزه رفتم تاپیک قبلی هاشو خوندم گفتم بچه نداره جوونه بره زندگی جدید شروع کنه چه میدونستم اینجوری میکنن با من منم خیانت دیدم نامزد بودم زدم بهم یعنی زندگیم خرابه؟

دلم شکست اصلا پس میسوختم و میساختم خوب بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان  ببین  همه نظراتو بخون  هر کدوم  نظره خاص خودمون  رو داریم  ،  شوهره  شما اشتباه  گرده  کتکت زده  ،اگه خدایی نکرده  اتفاقی برات  میوفتاد چی؟؟؟؟ولی  خب  اینم  بازم  میگم  خودتمـ احتمالا بی تقصیر نبودی،  اگه میخای  قهرتون  طولانی  نشه،،برو باهاش،  بازم  میگمـ مشاوره  یا  باکسی که  بهش  احترام  داره  حرف  بزنید ،تا راهنمایتون  کنه  ،تعهد بگیر  کتکت  نزنه  ،شمام  یکم  کوتاه  بیا  .چون  به این راحتی  نیس که  طلاق

🥲

آخه دلم میسوزه رفتم تاپیک قبلی هاشو خوندم گفتم بچه نداره جوونه بره زندگی جدید شروع کنه چه میدونستم ا ...

ن خوب نبود شما برا خودت ارزش قائلی اونا فکر میکنن میسوزن و میسازن خیلی عاقلن 

وقتی اومد دستشو ماساژ بده خستگیش دربره دوباره بزنتت آرامشی در کتک شوهر هست که در هیچ چیز نیست:))))

خیلی جمله سنگین و پرمعنی بود⛓️

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.
والا همیشه حواسم هست  به زبونم  رفت و امدم  کار هام     نه  کتک نخوردم ...

من تا حالا صدبار پیش اومده که زودرنجی کردم لجبازی کردم همسرمو اذیت کردم که حتی بعدش خودم دلم به حالش سوخته ولی هیچوقت به خودش اجازه نداده دست روم بلند کنه  دقیقاهمینطور که خودتون گفتید زندگی مشترک میدون جنگ نیست و همسرمون هم دشمن نیست که اگه ازش عصبانی شدیم کتکش بزنیم زبون رو خدا واسه همین بهمون داده که ازش استفاده کنیم یه وقتای زن باید کوتاه بیاد یه وقتایی هم مرد ، یعنی اگه شوهر هم زنشو عصبانی کنه و زن کتکش بزنه بازم دنبال دلیل کتک زدن میگردید ؟ کتک زدن در هرصورتی منفوره با هیچ چیز هم توجیه نمیشه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
عزیز دل شما فقط بیست سالته  صبر کن ده سال زندگی مشترک داشته باشی  میفمی هر عملی یه عکس عمل ...

عزیزم من کلی گفتم ک کسی حق کتک زدنه یه آدمو نداره وگرنه خودم تو کلی تنشو چالش بودم من درمورد رفتار نرمال یه آدم سالم نظر دادم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

سلام دوست عزیز

اتفاقا منم تو یه شرایطی هستم با همسرم یه مشکلاتی داریم

البته منو نزده ولی خب کدورتی هست

چند روز سرسنگین بودم نیمد طرفم امروز خودم صداش کردم باهاش حرف زدم

البته قبلش خیلی فکر کردم که چی بگم و چجوری شروع کنم

ولی تقریبا به نفع من تموم شد اون هم فهمید اشتباه کرده

البته عذرخواهی نکرد

میخوام بگم قبل هرکاری خوب فکر کن درو قفل کنی که بیشتر بالا میگیره دعواتون

اگه تو فکر طلاق هم هستی از کجا معلوم نفر بعدی ازین بدتر نباشه

طلاق آخرین مرحله است

بنظرمن تلاشتو برا نگهداری این زندگی بکن که بعد طلاق پشیمون نشی بگی زود تصمیم گرفتم

خیلی از اینایی که طلاق گرفتن دیدم که پشیمون شدن

اون پیام خشک خالی که میگی داده بنظرم توش یه عذرخواهی نهفته اس وگرنه که خودش تنهایی میرف یا میگفت باشه بعدا

مردا خیلی مغرورا عذرخواهیشون باید تو رفتارشون کشف کرد

من تایپیک قبلیتون نخوندم چجوری زدتون؟

اگه خیلی سخت زده بعدا آروم آروم بهش بگید دیه شو بده

ولی جدی بگید و بگیرید

تا ان شاءلله دیگه تکرار نشه

استاتر 

نمیدونم چندساله که ازدواج کردید ولی بدونید زندگی بالا و پایین داره کتک زدن یه رفتار زشت هست که انجام میدن باید مثل یه عادت زشت دیگه مثلا بددهنی ترک بشه

کمکش کن آنقدر توی اینکار وقفه بیافته که فراموشش بشه 'منظورم همون کار زشت کتک زدنه'

شما توی واکنش های رفتاری همسرت کاملا تاثیر داری

کنش خوب باعث واکنش خوب میشه

سیاست زنانه یاد بگیر 

لجبازی فحاشی جبهه گیری در مقابلش فقط ازهم دورتون میکنه

فقط یکم با سیاست خودتو مطیع همسرت جلوه بده

اونم در ظاهر

اونوقت ملکه میشی

اول بپذیر که اون پادشاه ست بعد شما ملکه میشی