2777
2789
عنوان

وقتی خواستگار میخواد شماره بده

1917 بازدید | 49 پست

بچه ها یکی اومد خواستگاری. بین حرفاش گفت شمارمو بدم بیشتر صحبت کنیم البته گفت از طریق خونوده ها بدم و با اجازه پدرت و اینا. منم گفتم باشه. اونم کلی مکث کرد. به نظرتون باید همون موقع میگرفتم شمارشو یا مال خودمو میدادم؟ اخه خیلی خیلی مشتاق بود. ولی بعدا گفتن به خاطر اختلاف مدرک پسره نخواسته گفته دردسر میشه. میگم شاید با خودش گفته من ناراضیم که شماره نگرفتم. ذهنم درگیرشه من خوشم اومده بود اخه. حس میکنم گند زدم کلا. 

نترس اگ خوشش بیاد دوباره میاد

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میگفتی برای شماره دادن خیلی زوده چون ممکنه بهم بخوره و شماره من و جااب نیس شما داشته باشین

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
نترس اگ خوشش بیاد دوباره میاد

به خونوادش گفته نمیخوام بعدا اختلاف مدرک مشکل ساز میشه. خوب واسه چی از اول اومدی اخه. مثل بچه ذوق میکرد همش. ممکنه نظرش عوض بشه؟

باید میگفتی برای شماره دادن خیلی زوده چون ممکنه بهم بخوره و شماره من و جااب نیس شما داشته باشین

اغا من ناراحتم میگم شماره ندادم ناراحت شده. اگه میگفتم نگه دیگی چی میشد.

به خونوادش گفته نمیخوام بعدا اختلاف مدرک مشکل ساز میشه. خوب واسه چی از اول اومدی اخه. مثل بچه ذوق می ...

مدرکت چی بود واسه اون چی بود 

واسه منم یکی بود گفت بخاطره اختلاف سنی بعد به مشکل میخوریم ۱۴ سال اختلاف منم گفتم خباز اول میدونست که چدا اومد

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
مدرکت چی بود واسه اون چی بود  واسه منم یکی بود گفت بخاطره اختلاف سنی بعد به مشکل میخوریم ۱۴ سا ...

من دانشجو دکترام. اون لیسانس. دیگه سره کاره چند ساله.  دقیقا برای منم قبل اومدن میدونست دیگه. البته قبلش هم همینو به خانوادش گفته که اختلاف مدرک هست. ولی بازم اومد دیگه. نمیدونم. لعنتی از فکرش نمیتونم بیرون بیام مثل بچه ۱۲ ساله ها شدم.

به خونوادش گفته نمیخوام بعدا اختلاف مدرک مشکل ساز میشه. خوب واسه چی از اول اومدی اخه. مثل بچه ذوق می ...

نترس گفتم اگ واقعا از تو خوشش بیاد دوباره میاد

من یه خواستگار داشتم بهش جواب رد دادم الان بعد یه سال دوباره برگشته اومده خواستگاری 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من دانشجو دکترام. اون لیسانس. دیگه سره کاره چند ساله.  دقیقا برای منم قبل اومدن میدونست دیگه. ا ...

بیخیال قسمت نبوده

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
من دانشجو دکترام. اون لیسانس. دیگه سره کاره چند ساله.  دقیقا برای منم قبل اومدن میدونست دیگه. ا ...

واسه منم میگفت که قبلش اختلاف سنی هست ولی اومد

منم ذهنم درگیر شد گفتم شاید خوشش نیومده بعدشم گفتم بخاطر اختلاف سنی 

اخرشم نفهمیدم ول کردم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
نترس گفتم اگ واقعا از تو خوشش بیاد دوباره میاد من یه خواستگار داشتم بهش جواب رد دادم الان بعد یه سا ...

شما قبول کردی الان؟ شایدم دلیل دیگه ای داشته. من کلا تبپ خیلی ساده ای دارم‌. به نظرم پسرپسند نیستم. اون خیلی خوشتیپ بود. دیوانه اش شدم اصلا یه وضعیه. شاید دیده تیپمون نمیخوره به هم. 

شما قبول کردی الان؟ شایدم دلیل دیگه ای داشته. من کلا تبپ خیلی ساده ای دارم‌. به نظرم پسرپسند نیستم. ...

نه گلم من ازش خوشم نمیاد 

وقتی میگی ذوق کرده پس خوشش اومده دیگ 

جای غمت نباشه اون جوری که اون ذوق کرد مطمئن  باش برمیگرده دختر😉

اگ خوشش نمیومد که اصلا واکنش نشون نمیداد

نه گلم من ازش خوشم نمیاد  وقتی میگی ذوق کرده پس خوشش اومده دیگ  جای غمت نباشه اون جوری ک ...

هی خودمو سرزنش میکنم میگم ای کاش شمارشو میگرفتم همون موقع. الان بهش میگفتم مدرک مهم نیست بیا منو بگیر دی:

خودش گفته بعدا مدرکو میزنه تو سر من. اخه من همش با روی خوش دارم با تو حرف میزنم چی فکر کردی پیش خودت پسر جان. اه ای کاش از فکرش بیام بیرون.