2777
2789
عنوان

وقتی خواستگار میخواد شماره بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 49 پست
یکی دو جلسه گذشت بگو ما باید بیشتر باهم اشناشیم نمیتونم سریع قبول کنم بعد دیگ خودشون پیشنهاد میدن شم ...

نه منظورم همون جلسه اوله

همون اولین بار که همو میبینن

زیاد دیدم دخترا اینجا گفتن اینطوری شماره گرفتن و باهم صحبت کردن

برا همین برام عجیبه

وگرنه بعد از چند جلسه که تصمیم به اشنایی میگیرن که عادیه شماره همو داشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منظورم همون جلسه اوله همون اولین بار که همو میبینن زیاد دیدم دخترا اینجا گفتن اینطوری شماره گرف ...

نمیشه ک یاسنتیه جلسه دوم سوم یا دوستیه ک همون اول دارن شماره همو جلسه اول ک شماره نمیدن چون دو طرف میرن بعد دیدن فکر کنن اگ جواب مثبت بود جلسه بعدبیا بعد  شماره میدن جلسه اول برا چی شماره بدن

من حتی یکی از دوستام پسره بهش گفته بود اگ جواب رد بدین من میمیرما بعدش سر شغل دختره ی سری فی لتر مس ...

اره. اون  پسره به نظرم دیگه خیلی بی منطق بوده. بهتر رفته.

نمیشه ک یاسنتیه جلسه دوم سوم یا دوستیه ک همون اول دارن شماره همو جلسه اول ک شماره نمیدن چون دو طرف م ...

نمیدونم والا

منم واقعا نمیفهمم چی میشه که همون اول شماره همو میگیرن

تا حالا تو اطرافیان خودمم ندیدم 

فقط اینجا دیدم چند مورد برام سوال شد که واقعا چی میشه که همچین اتفاقی میفته😶

نه منظورم همون جلسه اوله همون اولین بار که همو میبینن زیاد دیدم دخترا اینجا گفتن اینطوری شماره گرف ...

والا من هیچ کد تقلبی نزدم‌. نمیدونم من دو مورد داشتم گفتن شماره من به هیچ کدوم ندادم اون موقع. یعنی خودشونم مستقیم نخواستن گفتن اگه خانوادت اجازه بدن. برای اولی که اصلا دلم نخواست بدم با اینکه جوابم اون موقع منفی نبود‌. ولی بعدا خیلی خوشحالتر شدم که بهش ندادم اصلا مناسبم نبود. ولی برای این مورد دلم میخواس بدم ولی گفتم شاید ضایع باشه هول بازی درنیارم. بعضیام شاید اگه بدی دردسر بشه البته اینم هست ها. 

دیگ فکر کردن داره ؟؟ دو سه روز دی. به واسطه بگین زنگ بزنه ک قبول کردین شمارتونک بدین و شمارتونو بده ...

اخه چه جوری بگم که سبک نشم؟ اون گفته نه نمیخواد. من بگم شماره بدم؟ یه جوریه. میترسم بد باشه. 

والا من هیچ کد تقلبی نزدم‌. نمیدونم من دو مورد داشتم گفتن شماره من به هیچ کدوم ندادم اون موقع. یعنی ...

عزیزم

من کاملا درکت میکنم

قبلا دخترا ناز میومدن

الان ناز و عشوه پسرا چند برابر دخترا شده😒

من خودم چند روز پیش یه خواستگار داشتم تو تاپیک دسته گلمم ازش یاد کردم😂، سطحشون یکم از ما پایین تر بود از چند لحاظ،ولی خب من مشکلی نداشتم و اتفاقا اولین نفری بود که حس کردم درصد زیادی ازش خوشم اومده، در کمال زیبایی بعد از اون جلسه که اولین جلسه بود دیگه نه زنگ زدن نه اومدن...اولش خیلی ناراحت شدم فکرم هزار جا رفت ولی الان میگم خودشون فهمیدن در سطح ما نیستن و نیومدن 

شاید قسمتت نبوده، و حتما چیزی بجز مدرک دیده و خودش فهمیده در سطح شما نیست و پا پس کشیده ولی به زبون نیاورده

خلاصه که ناراحتش نباش و فکر نکن کاری کردی که دلشو زدی،هرچی بوده از طرف خودش بوده

ان شاالله خدا یه همسر عالی قمستت کنه که هر لحظه از در کنارش بودن احساس خوشبختی بکنی❤️

بعضی وقتا فک میکنی نمیخوادت ک شمارشو نداده ی حس سر خوردگی پیدا میکنیم 

اون‌که بله 

این میگه شاید از من خوشش نیومده منم میگم اگ خوشش نمیومد ذوق نمیکرد که 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزیزم من کاملا درکت میکنم قبلا دخترا ناز میومدن الان ناز و عشوه پسرا چند برابر دخترا شده😒 من خو ...

اره حرف شما درسته. ممنونم عزیزم از لطف و مهربونیت. امیدوارم خدا هم یک همسر مهربون با اخلاق نصیبت شما کنه. خوشبخت باشی و عاقبت به خیر.