2777
2789

میتونی در سطح کشور  لباس بدی ببرن و اینا یا حتی میتونی لباس طراحی کنی و بدوزی و برند خودتو صادر کنی ی کشور دیگه  ؟  

اصلا بنظرتون کسب کار پر در آمدیه ؟ مثلا میشه ب درامد ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون رسید باهاش ؟ یا ن کار تولید لباس در حدی نیس ک اینقدر درامد داشت ازش یا بشه درست و حسابی صادر کرد ؟ 

اگر رئیس تولیدی باشی جایگاه اجتماعی خوبی خواهی داشت ؟ 

باید مشتری باشه. فقط سرمایه نیست. و صدور رو بکن از سرت بیرون فعلا

حالا اگر تبلیغ خوب باشه و مشتری هم باشه  صدورم بکنم بیرون از سرم ب اون درامد میرسم اگر در سطح کل کشور پخش کنم لباس ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگر تبلیغ خوب باشه و مشتری هم باشه  صدورم بکنم بیرون از سرم ب اون درامد میرسم اگر در سطح ک ...

عزیزم کدوم کشور قراره لباس اینور بپوشه؟ ثبت برند الکی نیست.

چه نوع لباسی؟

اگر خوب باشه همینجا میتونی

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
عزیزم کدوم کشور قراره لباس اینور بپوشه؟ ثبت برند الکی نیست. چه نوع لباسی؟ اگر خوب باشه همینجا م ...

فعلا لباس بیرونی خانمانه مانتو بیشتر مد نظرمه 

بنظرت همینجا میتونم ب مرور ب این درامد برسم ؟