2777
2789
عنوان

اگر شما جای من بودید عروسی میرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر خواهرانه بهت میگم برید و این اختلاف را تموم کنید من و خواهر شوهرم ۵ سال ارتباط نداشتیم  ...

به نظر م با اینجور آدما ارتباط نباشه ارامش بیشتره  همه ی فاملاشون هم می‌شناسنش و می‌دونن مقصر کیه 

موقع عقد گفت بیا نگفت بیاین با خانمت الآنم کارت از داخلش فرستاده نمیدونم پشت کارتچینوشته و اصلاحی زن ...

تازع زنگم نزده فقط عکس کارتو فرستاده. اونم حتما بخاطر مادرشوهرت فرستاده که سرزنشش نکنه.وگرنه اونم نمیفرستاده😂😂

واقعا منم به شخصه تجربه قطع ارتباط رو داشتم اصلا کاردرستی نیست،انسان نباید یه سری مسائل روحذف کنه با ...

دقبقا گلم من و شما که تجربه داریم میفهمیم قطع ارتباط با خانواده ی درجه اول اشتباه محض هس چند مدت پیش خواهر شوهرم اینا اومدن سه روز خونه موندن آخه ۳.  ساعت با ما فاصله دارن  اینقدر دخترم خوشحال بود که نگو و همچنین شوهرم با اینکه هیچ وقت  به روش نمی‌آورد و منم از خوشحالی اونا حال دلم خوب بود بنظرم باید فقط مدیریت کنی روابط را 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
موقع عقد گفت بیا نگفت بیاین با خانمت الآنم کارت از داخلش فرستاده نمیدونم پشت کارتچینوشته و اصلاحی زن ...

چون کدورت بینتون پیش اومده حتما باید حضوری میومد و آشتی می‌کردید بعد محترمانه دعوتت می کرد وگرنه با داداشش ک دعوا نکرده پس خواهی نخواهی دعوته شما رو باید خودشون پا پیش میزاشتن ،،با همسرش و مادر شوهرت اینا میومدن و رفع کدورت می کردن دیگه پرونده بسته می شد 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
به نظر م با اینجور آدما ارتباط نباشه ارامش بیشتره  همه ی فاملاشون هم می‌شناسنش و می‌دونن مقصر ک ...

خب درسته اما هر کاری کنی خواهره شوهرت هست و ایشالله بهمبن زودی  آشتی کنید میفهمی رو روحیه شوهرت تاثیر داره هر کاری کنید تو مراسمات چه جشنو چه ختم کنار هم هستین نه مقابل هم این عقیده ی من هست حالا تصمیم خودت میگیری گلم من جات باشم خوشگل میکنم و میرم تا خانمی خودم جا آورده باشم اونم میاد پیشوازت حالا ببین 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
همیشه اختلاف دو طرفه هست عروسا بی تقصیر نیستند 😂

منم همین احساس داشتم اما بعداً فهمیدم حرف هایی بعنوان درد دل با جاریم میکردم می رفته بهش میگفتن و دلیل بدرفتاریش همون بوده همین الآنم جاریم بهش چسبیده اما دیگه من دیگه یاد گرفتم ارتباط و رفتارم مدیریت کنم

خب درسته اما هر کاری کنی خواهره شوهرت هست و ایشالله بهمبن زودی  آشتی کنید میفهمی رو روحیه شوهرت ...

اگه کینه این بود و شخصیت داشت به قول  دوستمون میومد رفع کدورت میکرد از من پس وقتی این کارو نکرده من چرا خودمو کوچیک کنم

اگه کینه این بود و شخصیت داشت به قول  دوستمون میومد رفع کدورت میکرد از من پس وقتی این کارو نکرد ...

خب تو باشخصیت تری عزیزم و شما پا پیش بزار  من نه شما را میشناسم نه ایشون را اما کسیکه از کتک استفاده می‌کنه آدم عصبی و متشنجی هست که با خودش درگیری داره و این آدم متشنج خواهر شوهر شماست متاسفانه عین خواهر شوهر من اما من نذاشتم به مرحله ی کتک کاری برسه ببار بهم می‌گفت می‌دونم سه متر زبون داری چرا لال شدی فقط لبخند میزنی گفتم بخاطر شخصیت خودم  😂😂

خب تو باشخصیت تری عزیزم و شما پا پیش بزار  من نه شما را میشناسم نه ایشون را اما کسیکه از کتک اس ...

دقیقا همینکاروبا من کرد تو خونه ی مادرش حرفای رکیک زد من اصلاحرفی نزدم ساکت موندم فقط ی لبخند زدم حرصش گرفت به منجمله کردموهام چنگ گرفت