2777
2789
عنوان

اگر شما جای من بودید عروسی میرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 122 پست
داری فک میکنی عروسی بری یا نه؟ اگه خودشو تیکه تیکه ام کرد نباید بری. فک نکنم دیگه بی احترامی   ...

اخه مادرشوهرم میاد به من میگه گذشت کنین وبیاین 

منم گفتم نمی‌دونمبیایم یا ن 

چون اگه من میگفتم من نمیام پسرت میخواد بیاد بیاد اون وقت شوهرم که نمیره فکر میکرد من اجازه ندادم

اسی منم مثل شمام شدم‌نمیدونم چ کاری درسته چ کاری غلط من شوهرم ۲-۳سال پیش ازداداشم ماشین خریدسریه اتف ...

دعوت کرده از هردوتون؟یعنی زنگ بزنه به همسرت بگه فلانی بیاید عروسی 

اگه بله برو اما اگه نه نباید بری.یادت باشه خانواده ی شما الان همسرته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مادرشوهرم میاد به من میگه گذشت کنین وبیاین  منم گفتم نمی‌دونمبیایم یا ن  چون اگه من ...

اره اصلا تو  کاری ب همسرت نداشته باش هی نگو اگهدمیخوای بری برو.حتی همسرت هم نباید بره.امیدوارم انقدی عاقل باشی که دیگه توفم تو رو خواهرشوهرت نندازی چ برسه عروسی دخترش بری.

توی شهر نیستیم بعدش تو واتساپ فقط حال برادرش و پرسید

استاتر خواهرانه بهت میگم برید و این اختلاف را تموم کنید من و خواهر شوهرم ۵ سال ارتباط نداشتیم  البته قهر نبودیم اما دلخور بودیم من زن زرنگی بودم و گرنه خیلی دعوا پیش می‌آورد  اما یکساله ارتباط  داریم و بنظرم خیلی اشتباهه قطع ارتباط گذشته را فراموش کن و برو اون از این به بعد درگیر دخترش و خانواده ی دومادش هست کاری بهت نداره برو خدای ناکرده اینو در نظر بگیر خواهر شوهرت بمیره آنوقت تو فامیل میگن باهاش قهر بودی و هر چی اون تقصیر داشته باشه مقصر تو را می‌دونن آخه مرده ها عزیز میشن وقتی تو یه شهر نیستید برو و هر چند ماه یکبار ارتباط داشته باش 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
اسی منم مثل شمام شدم‌نمیدونم چ کاری درسته چ کاری غلط من شوهرم ۲-۳سال پیش ازداداشم ماشین خریدسریه اتف ...

به نظرم باید عذرخواهی کنه وگرنه شوهرتون کوچیک میکنی اونا میرم سرزندگیشون شما میمونی و شوهرت پس احترام شوهرت مهمتره اگه زنگ زد عذرخواهی کرد برو وگرنه نرو 

دعوت کرده از هردوتون؟یعنی زنگ بزنه به همسرت بگه فلانی بیاید عروسی  اگه بله برو اما اگه نه نبای ...

اره دعوت کرده‌کارتم فرستاده برامون خونه پدرم برحنابندونم خودداداشم زنگ زده به شوهرم‌ولی شوهرم سراینکه اون براتسلیت زنگ نزده بهش میگه نمیریم

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
استاتر خواهرانه بهت میگم برید و این اختلاف را تموم کنید من و خواهر شوهرم ۵ سال ارتباط نداشتیم  ...

واقعا منم به شخصه تجربه قطع ارتباط رو داشتم اصلا کاردرستی نیست،انسان نباید یه سری مسائل روحذف کنه باید اون مسائل رومدیریت کنه

به نظرم باید عذرخواهی کنه وگرنه شوهرتون کوچیک میکنی اونا میرم سرزندگیشون شما میمونی و شوهرت پس احترا ...

عذرخواهی چی خواهرمن،میگم اصلازنگ نزدبخاطرفوت عموش تسلیت بگه 😞😞

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
یارو اومده زدتش بدترین کارارو باهاش کرده حالا میگی برو اشتی کن؟ دلت خوشه بابا توام

همیشه اختلاف دو طرفه هست عروسا بی تقصیر نیستند 😂

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
دعوت کرده از هردوتون؟یعنی زنگ بزنه به همسرت بگه فلانی بیاید عروسی  اگه بله برو اما اگه نه نبای ...

موقع عقد گفت بیا نگفت بیاین با خانمت الآنم کارت از داخلش فرستاده نمیدونم پشت کارتچینوشته و اصلاحی زنگ هم نزد نباید زنگبزنهاز زنداشش عذرخواهی کنه