2777
2789
عنوان

کتک خوردن بچه از معلم به طرز وحشیانه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 50 پست
ببخشید عزیزم ولی بخدا خیلی تو فکرشم گفتم شاید کسی خبر داشته باشه بگه آروم بشم

خواهش میکنم عزیزم

من تو خیابون وقتی ببینم یکی داره بچشو میزنه بلند بلند بهش بد و بیراه میگمو گریه میکنم

شوهرم یه سری بدجوری از دستم دلخور شدو گفت آبرومو بردی ولی چیکار کنم دست خودم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو ندیدم اما یه کلیپ دیدم پدره بچه ی کوچیکو میزد بچه میگفت نزن توروخدا نزن و گریه میکرد فرار میکرد دوباره میگرفت میزدش خیییییلی حالم بد شد

یعنی از خدا میخوام یکی اونو بیاره پیش من بگه بیا هر کاری میخوای باهاش بکن آویزونش کنم از سقف روزی یه تیکه از گوشت تنشو ببرم جیگرم خنک بشه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

لطفا این شایعات رو پخش نکنین.  هر چیزی که تو فضای مجازی که درست نیس.  @نی_نی_یار_پنج & ...

اون آدم واقعی و با شدت و وحشیانه داشت اون بچه رو میزد خییلی بد بود بچه بیچاره هم همش میگفت نزن دیگه نزن

شما میدونی کجاست؟ شنیدم افغانستانه و طبق قانون اونجا حق شکایت ندارن!

ن بابا افغانستان دخترا حجاب دارن..

اگه دقت کنی ی دختر ۸ ساله بدون حجاب تو کلاسه 

شاید پاکستان باشه ....دلم کباب شد 😭

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
معلما بیشترشون...عقده ای و روانی ان...انگار بچه دشمنشونه

پسر من یه معلم داشت

سر بچه ها داد که میزد از ناراحتی بچه ها خودش بیشتر ناراحت میشد

یبار به پسرمن گفته بود چرا یه سوالو ننوشتی پاشو برو بیرون کلاس

پسرمم زده بود زیر گریه

این معلمه نمیدونست چجوری پیام بده بهم وعدرخواهی کنه

انقدر احساسی بود

جالبه  آقا هم بود