2777
2789
عنوان

کتک خوردن بچه از معلم به طرز وحشیانه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 50 پست

[QUOTE=243695470]عزیزم شما مادری کتک هم بزنی در حد توان بچه میزنی اون آدم خیلی وحشیانه بچه رو کتک می‌زد من نتونستم بب ...[/QUOTE

من ندیدیمش البته من انقد مشکلات تو زندگیم داشتم ک مشکل اعصاب و افسردگی گرفتم بدبختی بچه هامم شلوغ هستن و به حرفم‌گوش نمیدن‌امروزم سر اینکه بدون اجازه میخواست بره خونه ی داییم کتکش زدم  این میره بقیه میگن مادرش چ بی فکره بچشو تنها میفرسته خونم جوش میاد

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
خودت کم داری درست صحبت کن . چرا میخاین با پخش کردن اینطورچیزا معلما رو بد نام کنین .

خانم عزیز کسی قصد بدنام کردن معلمارو نداره الان اگه مثلا ی کارمند قتل انجام بده یعنی همه کارمندا بدنام میشن؟! شما اگه معلمی چرا به خودت میگیری؟ توی همه اقشار جامعه ممکنه آدم روانی پیدا بشه. پس لطفاً واسه هر چیزی جبهه نگیرید ما همه از این موضوع ناراحت شدیم ولی دیگه نمیتونیم بگیم قصاب محل بچه رو زد که؟؟؟ خوب معلمش زدش ما هم گفتیم معلم بچه رو کتک زد نگفتیم که همه معلما بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم عزیز کسی قصد بدنام کردن معلمارو نداره الان اگه مثلا ی کارمند قتل انجام بده یعنی همه کارمندا بدن ...

اخه تیتری که گذاشتیه عزیز من یه جوریه انگار همین قصد رو داشتی. حتی توی تیترت ننوشتی کلیپ .

وخشیانه نوشتی کتک دانش اموز نوشتی . تیتر بهتری هم میتونستی بنویسی . 

عزیز دلم حق دارید

حق ک ندارم ولی چاره ای هم ندارم مشکلات زندگیم انقد زیاده افسار همه چی از دستم در رفت وگرنه هیچ‌انسانی حق زدن دیگری رو نداره و میدونم پیش بچه هام‌و خدای خودم‌شرمنده هستم

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو