2777
2789
عنوان

کتک خوردن بچه از معلم به طرز وحشیانه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 50 پست

منم دیشب دیدمش خیلی بد میزد بچه بدبختو وای یادآوریش قلب ادمو پاره پاره میکنه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی ناراحت میشم بچه ها خیلی مظلومن

مظلوم که نیستند ماشاءالله

خیلی اذیت میکنن ولی ماحق نداریم روشون دست بلند کنیم

یه حدیث خوندم مضمونش این بود که خداوند خودش به بچه ها اجازه ی شلوغکاری داده و ماحق نداریم به خاطر این تنبیهشون کنیم

منم بچه ها مو میزنم به حرفم گوش نمیدن 😣😣☹☹😔😔

عزیزم شما مادری کتک هم بزنی در حد توان بچه میزنی اون آدم خیلی وحشیانه بچه رو کتک می‌زد من نتونستم ببینم کلی گریه کردم

دوستان این فیلم کتک زدن بچه توسط معلم که توی مجازی دست به دست میشه مربوط به ایران نیست 

اگه دقت کنید دختر بدون پوشش مقنعه یا روسری و ... اونجا حضور داره که نشون میده مربوط به کشور ما نیست..

کانال اصفهانی ها 📣

حق باشماست
مظلوم که نیستند ماشاءالله خیلی اذیت میکنن ولی ماحق نداریم روشون دست بلند کنیم یه حدیث خوندم مضمونش ...

منظورم اینه که نمیتونن از خودشون دفاع کنن. وگرنه بچه ها شیطنت دارن خوب طبیعیه ولی ظلمه بخوان کتک بخورن اونم در این حد

مظلوم که نیستند ماشاءالله خیلی اذیت میکنن ولی ماحق نداریم روشون دست بلند کنیم یه حدیث خوندم مضمونش ...

عزیزم مظلوم کسیه که مورد ظلم واقع میشه

تعداد زیادی از بچه ها به دلیل نداشتن پدر و مادر سالم مورد ظلم واقع میشن

بله

ما حق زدن هیچ انسانی رو نداریم

چه برسه به بچه ای که توانایی دفاع کردن از خودشم نداره

اگر من مادر اون بچه بودم چنان سلیطه بازی در می‌آوردم و ب حساب معلمه می‌رسیدم که خدا بدونه

حالا من ذاتن آرومم ولي اين فيلم واقعا بهم ریخت منو

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
حالا هر جای دنیا میخاد باشه چ‌فرقی میکنه 

جاش که فرقی نمیکنه اما چون شنیدم افغانستانه و اونجا هم حق شکایت از معلم رو ندارن خواستم ببینم واقعا اینطوره؟ گفتم شاید یکی بیاد بگه نه افغانستان نیست و یا اگه افغانستانه حداقل بگن که این قانون وجود نداره و میشه شکایت کرد و با اون شخص برخورد میشه