سلام خانما دیروز ی فیلمی دیدم که ی پسر بچه به طرز وحشیانه ای از معلمش کتک میخورد. من که نتونستم بیشتر از چند ثانیه تحمل کنم و فیلم رو قطع کردم اما شنیدم خیلی بد کتک میخوره. شماها این ویدئو رو دیدید؟ کسی میدونه با معلم برخوردی شده با نه؟ تورو خدا اگه خبر دارید بگید از دیشب حالم خرابه از فکرش بیرون نمیام
منم دیشب دیدمش خیلی بد میزد بچه بدبختو وای یادآوریش قلب ادمو پاره پاره میکنه
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر من مادر اون بچه بودم چنان سلیطه بازی در میآوردم و ب حساب معلمه میرسیدم که خدا بدونه
حالا من ذاتن آرومم ولي اين فيلم واقعا بهم ریخت منو
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
جاش که فرقی نمیکنه اما چون شنیدم افغانستانه و اونجا هم حق شکایت از معلم رو ندارن خواستم ببینم واقعا اینطوره؟ گفتم شاید یکی بیاد بگه نه افغانستان نیست و یا اگه افغانستانه حداقل بگن که این قانون وجود نداره و میشه شکایت کرد و با اون شخص برخورد میشه