2777
2789
عنوان

مشکلات بعد از اولین رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 25767 بازدید | 77 پست
راس میگی🥺 منم نمیخواستم آخه  ولی داشت اذیت میشد  نمیدونم اطلاعاتم خیلی کمه درباره این ...

ناراحت نباش عزیزم معمولا مشکلی پیش نمیاد برا مواقع کمی ک احتمال داره مشکل پیش بیاد میگن بهتره داشته باشین 

حالا ک نبوده دیگ عقد رو طولانی نکنین برید سرخونه زندگی خودتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام قضاوت کنم، ولی به نظر من شما هیچ تقصیری تداری، دره ای گناه نداری ، تو اوج جوونی ، شوهرت محرم ، مگه میشه شیشه و سنگ و بزاری کنار هم بگی نشکن، فدای سرت، اگه خانوادت براشون مهم بود ، مباید قبل شناخت عقد میکردن، مگه اخه عقد الکیه که سریع تا یکی میاد عقد میکنن، بابا یه شناخت کلی به اندازه ۶-۷ ماه باید باشه بعد عقد، عقد یعنی زن و شوهر ، اینجوری نیست که بگی نمیخوامش، من به نظرم عقد و عروسی باید یه روز باشه، حالا الانم دیگه فدا سرت، فعلا سعی کن رابطه نداشته باشید دیگه، معلومم نیست مشکلی پیش اومده باشه، سعی کن درست بشناسیش، ان شاالله که کیس مناسب هم باشید 

آخه مامانم هم میخواد بیاد و میگه همسرمم بیاد که دکتر کامل براش توضیح بده که من سالمم💔

یعنی چی مامانت میگه گواهی بگیر ، مهم شوهرته که گفته نمیخاد 

خاستیم بری بدون مادرت برو ، یا خودت جواب مادرتو بده ، یا شوهرت پشتت دراد و بگه نبازی نیست گواهی 

والا راستیش کارت بکارت ن برای من نه همسرم نه خانوادی همسرم 

نه خانوادی خودم مهم نیست مامانم یه بار گفت همسرم گفت دوست ندارم خانمم اذیت شه حس بد بگیره 

و دیگم تکرار نشد اخه کارت چیه 

واقعا بدم میاد 🤦‍♀️ به شوهرت بگو به خانوادت بگه که دوست نداره تو بری دکتر 

راس میگی🥺 منم نمیخواستم آخه  ولی داشت اذیت میشد  نمیدونم اطلاعاتم خیلی کمه درباره این ...

فدا سرت خوش بین باش شاید پردت یه نوعی که پاره نشده خودتو اذیت نکن 

همین امروز وقت دکتر بگیر تنها یا با همسرت برو  در کل چیز مهم نیست 

فقط بابت این رابطه خودتو متصل و وابسته شوهر نشون نده چون بو ببره که خیلی بابت نبودنش ناراحتی و راه پس نداری خیلی اذیتت میکنه

سعی کن ازاین ب بعد تمرکزت بزاری روی شناختن شوهرت و چه اخلاقایی داره اگر از قبل نمیشناختیش 

رابطه هم درحد لاپایی باشه اونم ن زیاد مثلا هرشب و اینا 

شوهرت و اول بشناس کامل با تمام خصوصیات اخلاقیش بعد رابطه کامل داشته باش 

فاز اینایی ک میگن مگ قرن چندمیم ک هنوز بکارت ازموم میخوان رو نمیفهمم  خواهر من منم با این قضیه ...

ایشون نامزده 

یعنی خیلیا از ازدواجش خبر دارن پس اگه نگران حرف مردم بعد ازدواجید باید بدونید ایشون اگه طلاق بگیره هیچکس باور نمیکنه اینا باهم زیارت عاشورا خوندن و رابطه نداشتن .

در ثانی شوهر ایشون واسه اثبات خودشون گواهی بکارت اوردن؟وقتی نیوورده بیجا میکنه ادعایی داره 

الان مشکل دیگه ای که بنظرتون پیش میاد چیه؟

الان همه فاز روشن فکری بر میدارن،نباید اینقدر زود اجازه رابطه کامل می دادی خیلی ها ت عقد رابطشون ب ه ...

الان شما که روشنفکر نیستی 

ماشین زمانتو به ایشون قرض بده تا برگرده به عقب 😅